- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Dosi diyede etiket ettin demi. Geldi bildirimYarışma sezonu başladığına göre yerimizi alalım, beni de yaz@xdragxx
Okey konusunada uğra
Dosi diyede etiket ettin demi. Geldi bildirimYarışma sezonu başladığına göre yerimizi alalım, beni de yaz@xdragxx
Forumda farklı biri yarışma yapınca devreler yandıDosi diyede etiket ettin demi. Geldi bildirim
Okey konusunada uğra
Benim kanal, normaldir beni etket etmen. Benimde yarışmam sayılırForumda farklı biri yarışma yapınca devreler yandıTamam ona da bakarım
Seni ordan çıkarırız olmadı
Sorun değil hocam ben seni eklerim
Eyvallah yazdımNeyse kanal rekabetlerini bir kenara bırakıp ben de katılayım bakalım hayırlı olsun.@xdragxx
Bilmem ki eski ekipten kimse yokGelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor?
Gerçekten neredeyse kimse yok... Ne günlerdi.Bilmem ki eski ekipten kimse yok
Hevesli veya değil mevzusu değil de işte bilemiyorum yani fırsat olur mu olmaz mı...Seni ordan çıkarırız olmadıhevesli olanlar katılsın.
O zaman makul hocam, gelene kadar zaten yarışma oturmuş olur düzene girmiş olur.Sorun değil hocam ben seni eklerimZaten katılım da bir hayli fazla oldu tatilden döndüğün zaman alırız seni de
Bu ara çok boş vaktim var. BeklerimHevesli veya değil mevzusu değil de işte bilemiyorum yani fırsat olur mu olmaz mı...Neyse ben sana bi uğrayayım da anlatayım bir şeyler...
O zaman makul hocam, gelene kadar zaten yarışma oturmuş olur düzene girmiş olur.
Çok eğlenceli olmuştu ciddenGerçekten neredeyse kimse yok... Ne günlerdi.
@Dosi ,Psikolog mu?Boş zamanlarında sana terapi mi veriyor?Hevesli veya değil mevzusu değil de işte bilemiyorum yani fırsat olur mu olmaz mı...Neyse ben sana bi uğrayayım da anlatayım bir şeyler...
O zaman makul hocam, gelene kadar zaten yarışma oturmuş olur düzene girmiş olur.
İnsanların özelini kurcalamak istemem zaten yapmam da ama kafama takılan bir şey var.Hem öğretmen , hem pedagogsunuz bu durumda iki yerden mi hizmet bedeli (en uygun tabir buydu) almaktasınız?Pedagog olduğum için bir takım öneri vs oluyor tabiki@MEnes
Pedagog demek öğretmen demek ve öğretmenlik bizde öyle düz eğitim değil. Psikolojide okuyoruz eğitimimizde. Ayrı ayrı hizmet bedeli yok, ayrı bölümlerde çalışma var.İnsanların özelini kurcalamak istemem zaten yapmam da ama kafama takılan bir şey var.Hem öğretmen , hem pedagogsunuz bu durumda iki yerden mi hizmet bedeli (en uygun tabir buydu) almaktasınız?
İstersen seni de alabilirim.Bakalım nasıl bir şey olacak merakla bekliyorum😉
Ben şimdilik izleyici olarak kalayım😉İstersen seni de alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?