GeldinBeni ekle sınav bittiğine göre vaktim bol
Pek iyi geçmedi ama neyse iki ay bir dinleneceğim. Sonrası bakarızGeldinumarım iyi geçmiştir. Okey turnuvamızda var. O konuyada göz at.
Zamanında hiçbiriniz izlemediniz mi yarışmayıFormatı tam olarak anlamadım, ama maksat eğlenmek. O yüzden beni de yazabilirsin. @xdragxx
Hiç takip etmezdim.Zamanında hiçbiriniz izlemediniz mi yarışmayı
Tamam yazdım![]()
İlk yarışmadan kaparsınız zaten takipte kalınHiç takip etmezdim.Bazen Instagram'da sahneler geliyor, onlara bakıyorum o kadar.
![]()
Avrupa Yakası Burhan'ı da mı izlemediler?Zamanında hiçbiriniz izlemediniz mi yarışmayı
Tamam yazdım![]()
Vallaha anlamadımAvrupa Yakası Burhan'ı da mı izlemediler?![]()
Millet etkinliğe eğlenceye açVallaha anlamadım
21 yarışmacı oldu bile 3 olursa 24'e tamamlıyoruzAma alımlara devam ederiz bazı haftalarda bazı üyeler kutularında tatile çıkar
Ben 15 kişi falan katılır son 9 kutuyu da dizi, film karakterlerine veririz diyordum![]()
Güzel olmuş kullanırız yarışma başlayınca
Zamanla çıkarma ekleme yapılabilirGüzel olmuş kullanırız yarışma başlayınca![]()
Ben kutumda 1 TL de olsa galiba tekliflere hep hayır derim, yada o an fikrim değişir. Ama şu kafada olurum 'yarışma öncesi zaten 0 TL idi, değişen bir şey olmaz' modunda olurum
Bu kadın kanal D de Hakan Ural ile program yapan kişi değil mi?
Hayatta her olaya iyimser mi yaklaşıyorsun böyleBen kurumda 1 TL de olsa galiba tekliflere hep hayır derim, yada o an fikrim değişir. Ama şu kafada olurum 'yarışma öncesi zaten 0 TL idi, değişen bir şey olmaz' modunda olurum![]()
Evet tam olarak o kişiBu kadın kanal D de Hakan Ural ile program yapan kişi değil mi?![]()
Hayat başka türlü çekilmez yoksaHayatta her olaya iyimser mi yaklaşıyorsun böyle
Evet tam olarak o kişi![]()
En iyisini yapıyorsun aslında, ben pesimistim galiba, çok karamsar yaklaşıyorum olaylaraHayat başka türlü çekilmez yoksamisal eve tıkıldığım zamanlarda arasıra kendimi ödüllendiriyorum (ev keyfi) . Kısaca elimdeki imkanlarla keyif almaya bakıyorum
![]()