Eminmiyiz? Her projemize varım diyorsun ama sonra seni bulmak zorKatılırım. @xdragxx
Biliyordum da unuttum işleyişi anlatırsanız katılırım tabikiBunada bir katılım bekleriz @cevaa
Bu yarışmayı biliyorsundur elbet. Eskilerdenmiş.
Aykut konuda yazmış kısaca ama ilk bölümde az çok anlarız. Ben yarışmanın kendisini biliyorum ama forumdaki yarışmayı ilk kez göreceğim @xdragxxBiliyordum da unuttum işleyişi anlatırsanız katılırım tabiki
Bildiğin VMYM hacı farklı bir şey yok Zamanla alışırsın zaten yazıyorum ve 24.kişi oldunBiliyordum da unuttum işleyişi anlatırsanız katılırım tabiki
What, sunucu ünlü birileri mi olacak hepBizde sunucular her hafta değişecek
Şu anda avatarım böyle devam ederse ilk yarışmayı Behzat Ç sunmuş olacak
Yok ya işin esprisiWhat, sunucu ünlü birileri mi olacak hep
Benim avatar uyumsuz olur hep, kafam karıştı şimdi
İlgi beklediğinden fazla oldu evet. Yalnız yarışmacılardan bazıları bizi biraz uğraştırabilir aktiflik konusunda. İşte ozaman devreye koyarsın o yedek isimleriYok ya işin esprisi
İlk başta öyle düşündüm ama 24 üye katılır demiyordum 15-20 arası bir katılım bekliyordum. Öyle olsaydı atıyorum George Costanza avatarı koyup kalan kutuları da Seinfeld ekibine verecektim mesela tabii bu her yarışmada değişecekti Ama gerek kalmadı
Yarışma başlayınca 4-5 üye daha gelir benceİlgi beklediğinden fazla oldu evet. Yalnız yarışmacılardan bazıları bizi biraz uğraştırabilir aktiflik konusunda. İşte ozaman devreye koyarsın o yedek isimleri
İlk bölümü güzel yaparsan olabilir tabikiYarışma başlayınca 4-5 üye daha gelir bence
Kanalımızda her program çok iyi izlenme oranını elde ediyor artı zaten zamanında ilgi görmüş forumdaKalktığı gibi iner @xdragxx
Peki o zaman seni ilk haftalarda almayalım inince tekrar sen yarışmacı olunca kalksınKalktığı gibi iner @xdragxx
Ben lafımı @xdragxx a söylemiştim.Kanalımızda her program çok iyi izlenme oranını elde ediyor artı zaten zamanında ilgi görmüş forumda