Ben diğer çalışanlara benzemem mosi Sadece fikrimi senin kanalında uyguluyorum öyle belirli bir gün falan da yok zaten spontane bir şekilde yaparız yarışmayı
Senin cevabı beklemeden FF olarak eklemiştimKlasik bir yarışma olduğu için FF durmasından yanayım ama istiyorsan Fav10 da yapabiliriz
------
takas rekoru elinden almış 1 gün sonra Yazayım o zaman seni de bu sefer belki iyi anlamda rekor kırarsın
Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor?Katılırım ben de hayırlı olsun
Daha önce VMYM izlediysen aynı mantıkÖrneği birkaç kez okudum ama ne yazık ki böyle metinden çok bir şeyler anlayamıyorum. Neyse zaten ilk konuk olmazsam sıkıntı yok bende katılıyorum.
Şu programı birisi anlatabilir mi 🤔
2013 yılında bir dönem yürüttüğüm ve forum tarafından da oldukça beğenilen FF Var Mısın Yok Musun bu yaz dönüyor. Oldukça eğleneceğimiz etkinlikte siz üyelerin de katılımını bekliyoruz. Yarışmaya katılmak isteyen üyeler bu konu altından yazabilir.
Yarışma formatına gelecek olursak bildiğimiz Var Mısın Yok Musun formatında olacak. Yarışmaya katılmak isteyen üyelerin her birinin kendi kutusu olacak ve bu kutuları açacağız. Teklifi forumun Hamdi Bey'i verecek.
Örneğin ilk yarışmacı xdragxx olduğu vakit önce kutusunu seçecek ve sonrasında da sırayla arkadaşların ismini verecek. Örneğin dosi diyip onun kutusuna gidecek ve bu şekilde yarışma devam edecek. Haftada kaç yarışmacı olduğunu ve buna benzer konuları yarışmanın gidişatına göre belirleyeceğiz. Yarışmaya katılım da kura yöntemiyle olacak yani konuya ilk yazanlar ilk yarışmacı olacak diye düşünmeyelim
Katılanlar
1-Dosi
2-serhatt
3-cervantes
4-emreemreu
5-Tolstoyevski
6-Angelica
7-781Ens
8-bazinga
9-Turkuazz
Yer dolu aldımVarsa yer ben de gelmek isterim.
Hiç Var Mısın Yok Musun izledin mi?Şu programı birisi anlatabilir mi 🤔
İzledim acun kutu açıyordu Hamdi baba teklif veriyordu öyle bişeydi bu da aynı mı 🤔Hiç Var Mısın Yok Musun izledin mi?
Aynen aynı farklı bir şey yokİzledim acun kutu açıyordu Hamdi baba teklif veriyordu öyle bişeydi bu da aynı mı 🤔
Tamam ozaman benide yazınAynen aynı farklı bir şey yok
Sıkıntı orda, izledim izlemesine de kutularla ilgili hiçbir şey yokDaha önce VMYM izlediysen aynı mantık
Konuda yazan arkadaşları da ekledim.
Nasıl yok Acun kutu açıp duruyordu işte Biz de forumda açacaz kutuyuSıkıntı orda, izledim izlemesine de kutularla ilgili hiçbir şey yok
İşte o başkalarının kutusunu falan tam anlayamadım da neyse bulur izlerim birazNasıl yok Acun kutu açıp duruyordu işte Biz de forumda açacaz kutuyu
İzle zaten anlarsın hemenİşte o başkalarının kutusunu falan tam anlayamadım da neyse bulur izlerim biraz
Şu anda zaten ilk yarışmacı olmadığımı varsayıyorum, o zaman çok iyi olacakİzle zaten anlarsın hemen
Olmadı zaten ilk yarışmacı olmazsan da forumda bakar anlarsın