Zey TV FF Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor

Hayırlı olsun yarışma hocam. :A @xdragxx Zamanında bir dönem ilgiyle izlerdik yarışmayı ama forumda yapıldığını bilmiyordum... :A Ortalık yine yarışma doldu ve ben yaklaşık 1 ay tatile gideceğim... Katılırım desem bile salabilirim yani... :A (Okeyde de böyle olabilir... Hayırlısı olsun ne diyelim... :A @Dosi

Hayırlı olsun yarışma hocam. :A @xdragxx Zamanında bir dönem ilgiyle izlerdik yarışmayı ama forumda yapıldığını bilmiyordum... :A Ortalık yine yarışma doldu ve ben yaklaşık 1 ay tatile gideceğim... Katılırım desem bile salabilirim yani... :A (Okeyde de böyle olabilir... Hayırlısı olsun ne diyelim... :A @Dosi
Seni ordan çıkarırız olmadı :A hevesli olanlar katılsın.

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Sorun değil hocam ben seni eklerim :A Zaten katılım da bir hayli fazla oldu tatilden döndüğün zaman alırız seni de :A

• Güldürdün
Seni ordan çıkarırız olmadı :A hevesli olanlar katılsın.
Hevesli veya değil mevzusu değil de işte bilemiyorum yani fırsat olur mu olmaz mı... :A Neyse ben sana bi uğrayayım da anlatayım bir şeyler... :A
Sorun değil hocam ben seni eklerim :A Zaten katılım da bir hayli fazla oldu tatilden döndüğün zaman alırız seni de :A
O zaman makul hocam, gelene kadar zaten yarışma oturmuş olur düzene girmiş olur. :A

Hevesli veya değil mevzusu değil de işte bilemiyorum yani fırsat olur mu olmaz mı... :A Neyse ben sana bi uğrayayım da anlatayım bir şeyler... :A

O zaman makul hocam, gelene kadar zaten yarışma oturmuş olur düzene girmiş olur. :A
Bu ara çok boş vaktim var. Beklerim :A

• Güldürdün

@Dosi ,Psikolog mu?Boş zamanlarında sana terapi mi veriyor? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İnsanların özelini kurcalamak istemem zaten yapmam da ama kafama takılan bir şey var.Hem öğretmen , hem pedagogsunuz bu durumda iki yerden mi hizmet bedeli (en uygun tabir buydu) almaktasınız?
Pedagog demek öğretmen demek ve öğretmenlik bizde öyle düz eğitim değil. Psikolojide okuyoruz eğitimimizde. Ayrı ayrı hizmet bedeli yok, ayrı bölümlerde çalışma var.
------

Ekleme yaptım @12.Adam :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam