Zey TV FF Var Mısın Yok Musun Geri Dönüyor

Örneği birkaç kez okudum ama ne yazık ki böyle metinden çok bir şeyler anlayamıyorum. :A Neyse zaten ilk konuk olmazsam sıkıntı yok bende katılıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Son düzenleme:
Ben diğer çalışanlara benzemem mosi :A Sadece fikrimi senin kanalında uyguluyorum öyle belirli bir gün falan da yok zaten spontane bir şekilde yaparız yarışmayı :A

Klasik bir yarışma olduğu için FF durmasından yanayım ama istiyorsan Fav10 da yapabiliriz :A
------

takas rekoru elinden almış 1 gün sonra :A Yazayım o zaman seni de bu sefer belki iyi anlamda rekor kırarsın :A
Senin cevabı beklemeden FF olarak eklemiştim :A
Seni diğer çalışanlarım gibi özgür bırakıp kendine uygun zamanda açmana bir şey demiyeceğim :A bu bir transfer mevzusuydu o yüzden ruhunu bozmayalım en iyisi.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Var_m%C4%B1s%C4%B1n_Yok_musun_logosu.jpg

2013 yılında bir dönem yürüttüğüm ve forum tarafından da oldukça beğenilen FF Var Mısın Yok Musun bu yaz dönüyor. Oldukça eğleneceğimiz etkinlikte siz üyelerin de katılımını bekliyoruz. Yarışmaya katılmak isteyen üyeler bu konu altından yazabilir.
Yarışma formatına gelecek olursak bildiğimiz Var Mısın Yok Musun formatında olacak. Yarışmaya katılmak isteyen üyelerin her birinin kendi kutusu olacak ve bu kutuları açacağız. Teklifi forumun Hamdi Bey'i verecek.
Örneğin ilk yarışmacı xdragxx olduğu vakit önce kutusunu seçecek ve sonrasında da sırayla arkadaşların ismini verecek. Örneğin dosi diyip onun kutusuna gidecek ve bu şekilde yarışma devam edecek. Haftada kaç yarışmacı olduğunu ve buna benzer konuları yarışmanın gidişatına göre belirleyeceğiz. Yarışmaya katılım da kura yöntemiyle olacak yani konuya ilk yazanlar ilk yarışmacı olacak diye düşünmeyelim :A

Katılanlar
1-Dosi
2-serhatt
3-cervantes
4-emreemreu
5-Tolstoyevski
6-Angelica
7-781Ens
8-bazinga
9-Turkuazz
Şu programı birisi anlatabilir mi 🤔