Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

Oldu bittiye gelmiş yarışma 😱 genelde 1 gün öncesi yarışmacı belli olduğu için ilk kez kaçırdık :A 3 gün üst üste beklemiyordum :A

@AteşBöceği hayırlı olsun paran.1 senelik telefon kontörünü karşılar :A

Sana Zey TV 🍒 olarak 5.000 TL daha ayrıca vereceğiz :bhr: gönlüm razı değil bu miktara.
Evet öyle oldu biraz bir an da karar verdik aslında 2 tur yapacaktık ama bir tur da bititrdik müsait olunca yarışmaktan çok zevk aldım:)
Bir kez daha yarışmayı isterdim açıkçası ama bir dahaki sezona artık:A
Cok incesin canım teşekkür ederim:bhr:
#zeytvfav10uydusundankaldırılsın
Bütün kanalları kapatıp kendin kanal acacan dimi çakal:A
Önümüzdeki hafta ekranlara veda edeceğiz :A
😀
Kanalınızda ki reklamlar çoook uzun cidden RTÜK'e şikayet edicem :A
Aman et eksik kalma :A RTÜK kim bu arada:A

Evet öyle oldu biraz bir an da karar verdik aslında 2 tur yapacaktık ama bir tur da bititrdik müsait olunca yarışmaktan çok zevk aldım:)
Bir kez daha yarışmayı isterdim açıkçası ama bir dahaki sezona artık:A
Cok incesin canım teşekkür ederim:bhr:

😀

Aman et eksik kalma :A RTÜK kim bu arada:A
Ahım yerde kalmamış ilahi adalet yerini bulmuş :Z Rtük denilen şey tv dizilerinde uygunsuz sahneler felan varsa ceza veren kurun başkanı kimdir nedir neyin nesidir bilmiyorum :A

Kendi kanalımla yakında karşınızdayım :A
------

Öyle yapcam tabii ki :A

Bana göre üzmeyecek @Dosi'ye göre üzecek bir para.
40.000 TL ama bence üzmez :A
Şurda 👆 ve şurada 👇 çelişmişsin :A
Üzecek bir para doğru kısım ama yarışmacıları. @Tolstoyevski çok iyi özetlemiş :bhr:
Ne zaman tüh demişim 😱 iftiranın böylesi :A onlarda mavi kalınca bak, şuan 50 bin kıymetli olurdu. Keşke açılmasa diyordum. @AteşBöceği @Turkuazz
Dosi 40.000 ve 50.000 TL çıkınca sanki mavi çıkmış gibi tüh diyor @Dosi :A
Ben bu paralar çıkınca iyi açtık diyorum :A

Sanırım şaka yaptın o kırmızı olduğunu üzülüyor genellikle :A Yarışmacılar kırmızıları bitirirse en azından 50 bin falan alsın diyordu yufka yürekli Mikasa hanım :F :bhr: @Dosi

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and STAR
Aa biz Zey tv ile kardeş kanal sayılırız. Fragmanlarımı bile veriyor bazen. Bize bulaşma @EmreCan . Sen daha yenisin bu kanal işleri zor be kardeşim.
#emrecanfav10uydusundakanalacmasın 😃😄😁😁😁😁😆😆😆
Aynen. Hem o kriterlere uymuyor :A Fav10 TV kanalları kurulu talebi geri çevirir :A @AteşBöceği

Oldu bittiye gelmiş yarışma 😱 genelde 1 gün öncesi yarışmacı belli olduğu için ilk kez kaçırdık :A 3 gün üst üste beklemiyordum :A

@AteşBöceği hayırlı olsun paran.1 senelik telefon kontörünü karşılar :A

Sana Zey TV 🍒 olarak 5.000 TL daha ayrıca vereceğiz :bhr: gönlüm razı değil bu miktara.

Kanal sahibi olarak sadece 5.000 TL mi.. pes :D bence onca reyting, onca kazandigin paradan sonra her katilan yarismaciya bir 20.000 TL dagitman gerek. :A :A :A
------

Ben dememiş miydim @xdragxx @Dosi @Yakamoz-Asi @Mircan Saye @Zeyno
Bu adamın aklında kanal açmak var bakın itiraf etti:A

Yok yok, o kanal falan kurmaz bence. is yerinden ayrildi okul icin. Ne kanali. :A

Kanal sahibi olarak sadece 5.000 TL mi.. pes :D bence onca reyting, onca kazandigin paradan sonra her katilan yarismaciya bir 20.000 TL dagitman gerek. :A :A :A
------

Yok yok, o kanal falan kurmaz bence. is yerinden ayrildi okul icin. Ne kanali. :A
Yeme içme hafta sonu tatilleri karşılıyoruz artı kutu alanlar bile aktifleştirine göre para kazanıyor hep. Bu sebeple @Cervantes köşeyi dönen en kıdemli yarışmacımız :A