Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

Yeme içme hafta sonu tatilleri karşılıyoruz artı kutu alanlar bile aktifleştirine göre para kazanıyor hep. Bu sebeple @Cervantes köşeyi dönen en kıdemli yarışmacımız :A

Kanal sahibi olarak böyle kücük seyleri konusmaman gerek. :A ne yiyiyor ki bu elemanlar, haftasonu tatili dedigin 1.000 TL her sey dahil. :A sen bosver, dagit paralari. Sevvaptir. :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben niye istifa edeyim canım iyi kazanıyoruz. Hem bu kanalı buraya getirene kadar ne emekler var. Bak şimdi MYD bir marka , bir tarz , bir kanaldan daha fazlası😄😁😁😁😁😆
Benim gibi güçlü bir rakip karşısında ne olursun bilemem erkenden ıstıfa et bence :A
------

Para paradir, git calis bos isen. :A
Adam çağırdı başta bende bilemedim çünkü lafları çekilmiyor pislikleri çekilmiyor ya ters anıma gelirse neler söylerim bilmiyorum şimdi baya katlandım ama sinirimi bozarlarsa edeceğim laf önemli kendimi tutabilirsem iyi ancak yapamam herhalde :D

Benim gibi güçlü bir rakip karşısında ne olursun bilemem erkenden ıstıfa et bence :A
------

Adam çağırdı başta bende bilemedim çünkü lafları çekilmiyor pislikleri çekilmiyor ya ters anıma gelirse neler söylerim bilmiyorum şimdi baya katlandım ama sinirimi bozarlarsa edeceğim laf önemli kendimi tutabilirsem iyi ancak yapamam herhalde :D

Baska is yok mu, haftada 1 gün zaten. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and EmreCan
Kanal sahibi olarak böyle kücük seyleri konusmaman gerek. :A ne yiyiyor ki bu elemanlar, haftasonu tatili dedigin 1.000 TL her sey dahil. :A sen bosver, dagit paralari. Sevvaptir. :F
24 yarışmacı var. Az mı :A artı sen kadrolu seyirci olmaya başladın. Sana da güzellik yapacağız :A

Yok :A Orada çalıştım bu yaz işte :A

Calismak istemiyorum demiyor da, baska is yok diyor. Pes. :A
------

24 yarışmacı var. Az mı :A artı sen kadrolu seyirci olmaya başladın. Sana da güzellik yapacağız :A

24 x 20.000 TL = 480.000 TL. Bir yarismaci 500.000 TL actirsaydi bir anda kaybedecektin o parayi. Simdi yeme icmeyi konusuyorsun. :F:A

"Sana da güzellik yapacagiz"... bu sus payi rüsveti mi? 😱😱😱😱😱😱 :A :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Calismak istemiyorum demiyor da, baska is yok diyor. Pes. :A
------

24 x 20.000 TL = 480.000 TL. Bir yarismaci 500.000 TL actirsaydi bir anda kaybedecektin o parayi. Simdi yeme icmeyi konusuyorsun. :F:A

"Sana da güzellik yapacagiz"... bu sus payi rüsveti mi? 😱😱😱😱😱😱 :A :A
Sen çok konuştun ha :A
24 × 5.000 o ve her kişiye 20 bin versek yarılmanın ne heyecanı kalır :A