Nasıl senaryolarmış onlar
Yeme içme hafta sonu tatilleri karşılıyoruz artı kutu alanlar bile aktifleştirine göre para kazanıyor hep. Bu sebeple @Cervantes köşeyi dönen en kıdemli yarışmacımız![]()
Ne haddinize beni geri çevirmek
@AteşBöceği nin hazin sonuNasıl senaryolarmış onlar![]()
Merakla bekliyoruzNe haddinize beni geri çevirmek@Mircan Saye @AteşBöceği @Yakamoz-Asi
------
@AteşBöceği nin hazin sonu@Dosi @Mircan Saye @Yakamoz-Asi
Annem cts günleri de git çalış diyoYok yok, o kanal falan kurmaz bence. is yerinden ayrildi okul icin. Ne kanali.![]()
Annem cts günleri de git çalış diyokararsız kaldım
![]()
Benim gibi güçlü bir rakip karşısında ne olursun bilemem erkenden ıstıfa et benceBen niye istifa edeyim canım iyi kazanıyoruz. Hem bu kanalı buraya getirene kadar ne emekler var. Bak şimdi MYD bir marka , bir tarz , bir kanaldan daha fazlası😄😁😁😁😁😆
Adam çağırdı başta bende bilemedim çünkü lafları çekilmiyor pislikleri çekilmiyor ya ters anıma gelirse neler söylerim bilmiyorum şimdi baya katlandım ama sinirimi bozarlarsa edeceğim laf önemli kendimi tutabilirsem iyi ancak yapamam herhaldePara paradir, git calis bos isen.![]()
Benim gibi güçlü bir rakip karşısında ne olursun bilemem erkenden ıstıfa et bence
------
Adam çağırdı başta bende bilemedim çünkü lafları çekilmiyor pislikleri çekilmiyor ya ters anıma gelirse neler söylerim bilmiyorum şimdi baya katlandım ama sinirimi bozarlarsa edeceğim laf önemli kendimi tutabilirsem iyi ancak yapamam herhalde![]()
YokBaska is yok mu, haftada 1 gün zaten.![]()
24 yarışmacı var. Az mıKanal sahibi olarak böyle kücük seyleri konusmaman gerek.ne yiyiyor ki bu elemanlar, haftasonu tatili dedigin 1.000 TL her sey dahil.
sen bosver, dagit paralari. Sevvaptir.
![]()
YokOrada çalıştım bu yaz işte
![]()
24 yarışmacı var. Az mıartı sen kadrolu seyirci olmaya başladın. Sana da güzellik yapacağız
![]()
Yandık desene😱Annem cts günleri de git çalış diyokararsız kaldım
![]()
Sen çok konuştun haCalismak istemiyorum demiyor da, baska is yok diyor. Pes.
------
24 x 20.000 TL = 480.000 TL. Bir yarismaci 500.000 TL actirsaydi bir anda kaybedecektin o parayi. Simdi yeme icmeyi konusuyorsun.
"Sana da güzellik yapacagiz"... bu sus payi rüsveti mi? 😱😱😱😱😱😱![]()
![]()
Evet ama dün fırsatı kaçırdıYeme içme hafta sonu tatilleri karşılıyoruz artı kutu alanlar bile aktifleştirine göre para kazanıyor hep. Bu sebeple @Cervantes köşeyi dönen en kıdemli yarışmacımız![]()
Sen çok konuştun ha
24 × 5.000 o ve her kişiye 20 bin versek yarılmanın ne heyecanı kalır![]()
Morukların içinde yaşlanmamı mı istiyorsunuzCalismak istemiyorum demiyor da, baska is yok diyor. Pes.![]()
Gitmicem ki
Tabii kiEmin misin😉
Senin senaryon harika gidiyorEmin misin😉