Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

O zaman günün kapanış konuşmasını yapayım.
@AteşBöceği son 4'e çoook iyi geldi. Ama son turda üst üste maalesef 250.000 ve 500.000 TL'yi bulunca tatsız bir kapanış oldu. Fakat yine de kendi adıma zevkli bir yarışma oldu yarışmacımıza da bizimle olduğu için teşekkür ederim :A
Güya kısa sürecekti ama yine 2.5 saati süren bir yarışma oldu :A VMYM'nın final haftasında son 2 yarışmacımız @Özgür ve @BARON男爵 onların yarışmalarında görüşmek üzere hoşçakalıııııııııııın.

genelde yakarım ben yakmayı severim :A
Belli oluyor canım:A
------

Teşekküler:bhr:
az para ama en önemlisi yarışırken keyif alman eğer keyif aldıysan para önemli değil @AteşBöceği
Cok keyif aldım çok klişe bir laf olacak ama maksat yarışmaktı:A
Büyük hissediyorum derdim burda olsaydım:A
Ben de seni dinlemezdim büyük ihtimalle:A

Son düzenleme:
@AteşBöceği hafta başında müsait olmadığı için yarışamayacağını bana belirtmişti. Fakat şu an için müsait olduğunu söyledi ve bu akşam 20.00 gibi yarışmacımız kendisi olacak hepinizi beklerim. @Dosi senin de haberin olsun :A
Oldu bittiye gelmiş yarışma 😱 genelde 1 gün öncesi yarışmacı belli olduğu için ilk kez kaçırdık :A 3 gün üst üste beklemiyordum :A

@AteşBöceği hayırlı olsun paran.1 senelik telefon kontörünü karşılar :A

Sana Zey TV 🍒 olarak 5.000 TL daha ayrıca vereceğiz :bhr: gönlüm razı değil bu miktara.

Oldu bittiye gelmiş yarışma 😱 genelde 1 gün öncesi yarışmacı belli olduğu için ilk kez kaçırdık :A 3 gün üst üste beklemiyordum :A

@AteşBöceği hayırlı olsun paran.1 senelik telefon kontörünü karşılar :A

Sana Zey TV 🍒 olarak 5.000 TL daha ayrıca vereceğiz :bhr: gönlüm razı değil bu miktara.
#zeytvfav10uydusundankaldırılsın