Gidelim bakalım😉
Hamdi Bey'in teklifi 350 TL var mısın yok musun?Gidelim bakalım😉
Olsun sağlık olsun sıkıntı yokBen önermiştim ama kesinlikle kalanlar hakkında iyi hissetmiyorum da demiştim kalmadı bir şey
Yokum😊batmaya hazırım😉Hamdi Bey'in teklifi 350 TL var mısın yok musun?
O zaman günün son sorusu.Olsun sağlık olsun sıkıntı yok
------
Yokum😊batmaya hazırım😉
İşte son 2'ye bari bir kırmızıyla gidilseydikutusunda kırmızı bulunmayınca kalan 3 kutudan 2 si zaten kırmızı o açıdan kaçınılmaz
sana öneride bulunamadım kutu açısındanOlsun sağlık olsun sıkıntı yok
------
Yokum😊batmaya hazırım😉
Güzel soru ya ne yapsam acaba en baştan beri kendi kutumu açmayı düşünüyordum hep bilemedim şimdiO zaman günün son sorusu.
Kendi kutunu mu almak istersin yoksa Batuhan'ın mı?
Önemli değil sıkıntı yok😉sana öneride bulunamadım kutu açısından![]()
Kendi kaderine razı ol boşver zaten ha 100 TL ha 750 TL mlsf...Güzel soru ya ne yapsam acaba en baştan beri kendi kutumu açmayı düşünüyordum hep bilemedim şimdi![]()
zaten bende şansızım kutu konusundaGüzel soru ya ne yapsam acaba en baştan beri kendi kutumu açmayı düşünüyordum hep bilemedim şimdi
------
Önemli değil sıkıntı yok😉
Kendi kutuna git diyorsun yani😉Kendi kaderine razı ol boşver zaten ha 100 TL ha 750 TL mlsf...
110.000 TL ile gittin yine senzaten bende şansızım kutu konsuunda
YaniiKendi kutuna git diyorsun yani😉
Olsun olsun Sıkma canını😉zaten bende şansızım kutu konusunda
Kendi kutunda 750 TL vardı. Bugün bizden maalesef 750 TL ile ayrıldın...Olsun olsun Sıkma canını😉
------
Kendi kutum diyorum içimden ısrarla Batuhan geçse de son kararım😉
haklısın ama biliyorsun onda da çok fazla kırmızılar ard arda çıkıyordu sonradan nasıl kazandım bende bilmiyorum ya110.000 TL ile gittin yine sen
------
Yanii![]()
Olsun sağlık olsun ne diyelim😉çerez parası yaparız😉Kendi kutunda 750 TL vardı. Bugün bizden maalesef 750 TL ile ayrıldın...