Olsun yansak ta onun elinden olsunYüksek oranda mavi açan bir yarışmacı ama arada yaktığı da oluyor![]()
Son kararım açalım onu
Olsun yansak ta onun elinden olsunYüksek oranda mavi açan bir yarışmacı ama arada yaktığı da oluyor![]()
Kim hain kim kötü günde yanınızda görün artık sizi sattıBen o @Cervantes e cok güvenmiştim ya ortalarda yok![]()
Evet yaSabahın 7'sinde girmiş sonra ses yok![]()
Bana göre üzmeyecek @Dosi'ye göre üzecek bir para.Olsun yansak ta onun elinden olsun
Son kararım açalım onu![]()
Evet sattı bizi ya ben yardımcı olurum demişti bir deKim hain kim kötü günde yanınızda görün artık sizi sattı@xdragxx
Üzmez mi
Yani hedef 100.000 ve üstüyse üzmez benceEvet sattı bizi ya ben yardımcı olurum demişti bir de
------
Üzmez mi![]()
Size müstehak benim değerimi bilemediniz..Evet sattı bizi ya ben yardımcı olurum demişti bir de
------
Üzmez mi![]()
Yahu naptık da bilemedik değeriniSize müstehak benim değerimi bilemediniz..@xdragxx
Bilemem artık oda bende kalsın.. 😡Yahu naptık da bilemedik değerini![]()
Tolstooooooooooooo yok galiba 3 dakika önce burdaymış ama@Tolstoyevski buralarda mısın gün hesaplaşma günü kutun hakkında ne düşünüyorsun![]()
Test yaptılar iş yerinde sabah, negatif çıktı ama bedenimde belden aşağısı tutmuyordu adeta. Sürekli üşüme vardı, hafif baş ağrısı da vardı. Sanırım iş yerinde klima dokundu.Geçmiş olsun hacı. Korona beklentisi yok dimi?
Olabilir ya bir de tam geçiş havası hasta olmak çok daha kolay maalesef...Test yaptılar iş yerinde sabah, negatif çıktı ama bedenimde belden aşağısı tutmuyordu adeta. Sürekli üşüme vardı, hafif baş ağrısı da vardı. Sanırım iş yerinde klima dokundu.
Sonra eve gönderdiler.
Geçmiş olsun testlere de gğven olmuyor ki kardeşim de de varmış ama negatif cıkmış tat alma duyusunu yitirmiş umarım yoktur sizde üşütme de olabilirTest yaptılar iş yerinde sabah, negatif çıktı ama bedenimde belden aşağısı tutmuyordu adeta. Sürekli üşüme vardı, hafif baş ağrısı da vardı. Sanırım iş yerinde klima dokundu.
Sonra eve gönderdiler.
Beklemeyelim ya içimden yakmayacak gibi geliyor açalımOlabilir ya bir de tam geçiş havası hasta olmak çok daha kolay maalesef...
@AteşBöceği istiyorsan beklet Tolsto gelir bir araİlk başlarda yakan biriydi sonraları iyi açmaya başladı %50-50 diyebilirim
![]()
Tam da gelmiştiGeçmiş olsun testlere de gğven olmuyor ki kardeşim de de varmış ama negatif cıkmış tat alma duyusunu yitirmiş umarım yoktur sizde üşütme de olabilir
------
Beklemeyelim ya içimden yakmayacak gibi geliyor açalım
Son kararım😊
Ne olursa olsun açacağım ben o kutuyuSürekli mavi çıkıyor bende son dönemde, herhalde 7-8 kutudur öyledir bugün de mavi çıkarsa sürpriz olmaz ama eninde sonunda yüksek de çıkacağı için kırmızı da sürpriz olmaz@AteşBöceği
Evet intikamını almış oldu