Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- Final Haftası-🍒 🍒

• Güldürdün
Reactions: EmreCan and xdragxx
Geçmiş olsun hacı. Korona beklentisi yok dimi?
Test yaptılar iş yerinde sabah, negatif çıktı ama bedenimde belden aşağısı tutmuyordu adeta. Sürekli üşüme vardı, hafif baş ağrısı da vardı. Sanırım iş yerinde klima dokundu.

Sonra eve gönderdiler.

Test yaptılar iş yerinde sabah, negatif çıktı ama bedenimde belden aşağısı tutmuyordu adeta. Sürekli üşüme vardı, hafif baş ağrısı da vardı. Sanırım iş yerinde klima dokundu.

Sonra eve gönderdiler.
Olabilir ya bir de tam geçiş havası hasta olmak çok daha kolay maalesef...

@AteşBöceği istiyorsan beklet Tolsto gelir bir ara :A İlk başlarda yakan biriydi sonraları iyi açmaya başladı %50-50 diyebilirim :A

• Harika
Reactions: AteşBöceği

Sonra eve gönderdiler.
Geçmiş olsun testlere de gğven olmuyor ki kardeşim de de varmış ama negatif cıkmış tat alma duyusunu yitirmiş umarım yoktur sizde üşütme de olabilir:A
------

Olabilir ya bir de tam geçiş havası hasta olmak çok daha kolay maalesef...

@AteşBöceği istiyorsan beklet Tolsto gelir bir ara :A İlk başlarda yakan biriydi sonraları iyi açmaya başladı %50-50 diyebilirim :A
Beklemeyelim ya içimden yakmayacak gibi geliyor açalım:A
Son kararım😊

• İlginç
Reactions: xdragxx
Geçmiş olsun testlere de gğven olmuyor ki kardeşim de de varmış ama negatif cıkmış tat alma duyusunu yitirmiş umarım yoktur sizde üşütme de olabilir:A
------

Beklemeyelim ya içimden yakmayacak gibi geliyor açalım:A
Son kararım😊
Tam da gelmişti :A
@Tolstoyevski sen beni yaktın diyerek resmen intikam yemini etmiş...

500.000 TL

Sürekli mavi çıkıyor bende son dönemde, herhalde 7-8 kutudur öyledir bugün de mavi çıkarsa sürpriz olmaz ama eninde sonunda yüksek de çıkacağı için kırmızı da sürpriz olmaz :A @AteşBöceği
Ne olursa olsun açacağım ben o kutuyu:A
------

Tam da gelmişti :A
@Tolstoyevski sen beni yaktın diyerek resmen intikam yemini etmiş...

500.000 TL
Evet intikamını almış oldu:)