Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur.
Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur.
Verdik bir kere kozu...yandık vallaHerkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum@The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte
En favori parlak mı?Yakında @serhatt 'ın dibinin düşeceği bir etkinlik gelecek ama nezaman niyetlensem kaçıyor forumdan
Tekel'de ne yapacaksın 😱Verdik bir kere kozu...yandık valla
@Tolstoyevski Bu Patroniçe ne zaman yarışacak ben ona yapacağımı biliyorum..
Şimdi Tekel bayine gidiyorum 🤪🤪🤪
500.000 üzerine koyacağım 45 liği
22.00 yasağı diye bir şeyin olduğunu okumasak yiyeceksin bizleri ama tamam500.000 üzerine koyacağım 45 liği
Grubunuzu başınıza yıkacağım çok yakında.Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur.Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz.@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Ben reytingler düşüş yaşarsa ozaman devreye girerimVerdik bir kere kozu...yandık valla
@Tolstoyevski Bu Patroniçe ne zaman yarışacak ben ona yapacağımı biliyorum..
Şimdi Tekel bayine gidiyorum 🤪🤪🤪
Ortada bir yasak varsa delinir bu böyle bilinir..22.00 yasağı diye bir şeyin olduğunu okumasak yiyeceksin bizleri ama tamam
Onun gibi birşey evetEn favori parlak mı?
En az senin kadarHainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur.Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz.@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Sizin için yaptığım plan hainlik mi Sinsilik mi tam bilemiyorumHainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur.Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz.@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Cevapsız Sorular'da katıldığımda 2 katı hit olmuştu ondanTam Assolist..Bülent Ersoy gibi yelpazesiyle kutusuna gidecekmiş@Tolstoyevski
Benim hainliğim sana sökmez ki...
Başkasına yaptığınızda kandımBenim hainliğim sana sökmez ki...
İyi toparladım ama?Alıştık artık biz alıştık ohoo...(sigara.gif) @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?