Çok naz ve tribe gelemem
------
Kız zaten bende ordan yazdım![]()
O sana yakışıyor zaten ve insan kendisine yakışanı başkasında görmeyi sevmezÇok naz ve tribe gelemem
![]()
@Dosi , mikasa hanım mavi 🐦 tan başka sosyal iletişim yolları kapalı,çalışma varmış.Başka instagram var ama görürmü acaba bakıyormu dur ordan da yazam![]()
Yarına duman yolu ile birşeyler deneriz@Dosi , mikasa hanım mavi 🐦 tan başka sosyal iletişim yolları kapalı,çalışma varmış.![]()
@Dosi , mikasa hanım mavi 🐦 tan başka sosyal iletişim yolları kapalı,çalışma varmış.![]()
Aman diyim ormanı yakma, @Tolstoyevski de sana kırgın söndürecek adam bulamayız.Yarına duman yolu ile birşeyler deneriz![]()
Yarın akşama kadar illa uğrar foruma yani inşallahBaşka instagram var ama görürmü acaba bakıyormu dur ordan da yazam![]()
Benim ona kırgınlığım kibrit çöpünün ateş olup sönmesinden öteye gider mi hiç..Aman diyim ormanı yakma, @Tolstoyevski de sana kırgın söndürecek adam bulamayız.![]()
Bilmem.
Baktı oralı olmadım yelkenler suya indiBilmem.![]()
Ah ah... neyse tamam susuyorum çünkü hava çok sıcakBaktı oralı olmadım yelkenler suya indi![]()
Bizim burada öyle. Pencereyi açtık banamısın demiyorAh ah... neyse tamam susuyorum çünkü hava çok sıcak![]()
@Tolstoyevski , yoldaşım nazlı çıktı.![]()
Bizim burada öyle. Pencereyi açtık banamısın demiyorokadar yağmur yağdı sözde
ya sıcak ama bari yağmursuz oldun. Anlamı kalmıyor
![]()
Misafir ağırladım. Fırın çok yanınca dahada ısındı evSıcak yağmurdan daha kötüsü varsa o da sıcak rüzgardır. Esiyor ama sıcak esiyor, fön gibi o sıkıntı işteDuştan çıkınca saçı kurulamaya gerek kalmıyor artık
![]()
Yarın akşama kadar illa uğrar foruma yani inşallah![]()
Yedeklerde hazırİnşAllah twiiterde görmesi lazım ama geç görmez inşAllah![]()
O durum bizi de mahvediyor biliyorum, ama kızartma yapınca daha da kötü oluyor o yağ durumu ortamı çekilmez hale getiriyorMisafir ağırladım. Fırın çok yanınca dahada ısındı ev![]()
Camı,kapıyı aç ev ferahlasınMisafir ağırladım. Fırın çok yanınca dahada ısındı ev![]()