Aynen güvenlikçi akrabalarım var@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etme![]()
Aynen güvenlikçi akrabalarım var@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etme![]()
Bu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkıAynen güvenlikçi akrabalarım var![]()
Oldukça yakışıklı koruyucularVız gelir bana. .ss
İstikrarlı şekilde devam ederiz umarımBu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkı![]()
![]()
Umarım, senin enerjin biterse bilememİstikrarlı şekilde devam ederiz umarım![]()
O zaman elim kolum bağlanır karşılarında.Bu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkı![]()
------
Oldukça yakışıklı koruyucular![]()
Pek yakışıklı oldukları söylenemezO zaman elim kolum bağlanır karşılarında.
@xdragxx yakışıklı güvenlikçi tanıdıkların var neden söylemiyorsun bu zamana kadar?![]()
Herkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorumO zaman elim kolum bağlanır karşılarında.
@xdragxx yakışıklı güvenlikçi tanıdıkların var neden söylemiyorsun bu zamana kadar?![]()
Sus be. Bizden uzak duracak iştePek yakışıklı oldukları söylenemez![]()
Yok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yokHerkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum@The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte![]()
Sözde yıllardır bana İsveç'ten bir koca bulacak ama hala tık yok.@Dosi yakışıklılık kriteri düşükmüş![]()
Pessss, bu kadar sinsirella olur bir insan. 😱Herkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum@The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte![]()
Yahu zaten taktik o. Öyle isimer bulacağız ki hep kırmızı açmasını sağlayacağımYok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yok![]()
Konuk alman yetmez, yanımda istiyorum.Yok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yok![]()
Değil de @xdragxx ın akrabalarının bu denli taş olacağı pek gerçekçi gelmiyor.Burak Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı. Söyle bakalım serhat, düşük mü kriter?![]()
Dosi onun için ayrı bir format oluşturabilirKonuk alman yetmez, yanımda istiyorum.Canlı kanlı...
Rekoru o zaman görün işte.
Anlaşıldı, o grubun dağılma vakti gelmiş, kulis çalışmalarına başlıyorum.
Hadi bakalımYakında @serhatt 'ın dibinin düşeceği bir etkinlik gelecek ama nezaman niyetlensem kaçıyor forumdan![]()