Alış Alış, bir kaç bölüm sonra alırız seniHer şey bırakmadığım gibi, bu yüzden şimdilik yokum. Alışalım biraz.![]()
Kanalını açacakmısın? Çok tozlanmış diye duydum
Alış Alış, bir kaç bölüm sonra alırız seniHer şey bırakmadığım gibi, bu yüzden şimdilik yokum. Alışalım biraz.![]()
Diğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim.Yarışma aktifken başvuru alımları devam etmektedir:
@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies ve katılım göstermek isteyen herkes
Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsınDiğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim.Öncelikle hayırlı olsun Aykut hocam ve @Dosi hanım.
@xdragxx
Adaşım @MEnes'in adının hemen altına yazabilirsiniz, denk geldiğim zaman eşlik edebiliyorum sanırım öyle anladım diğer konudan. Şayet doğru anladıysam denk geldiğim takdirde eşlik ederim, o yüzden direkt katılmıyorum demeyeyim şimdilik.![]()
Tamamdır.Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsınnezamam sahalara dönersen yarışmacı olursun ve para kazanıp gidersin
![]()
Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekirTamamdır.Parayı da Dolar veya Euro olarak verin bari, ekonominin durumu malum.
![]()
Biz doyumsuz insanlarız Dosi hanım, Acun beyciğim aşağıdaki gibi konuklar da alırdı arada.Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekir
TL olarak devam. Acun bey 10 küsür senedir hep aynı ödülü veriyor. Bizde de böyle![]()
Bir süre sonra olacak ama onlar sizlere kutu alacak kişiler olacakBiz doyumsuz insanlarız Dosi hanım, Acun beyciğim aşağıdaki gibi konuklar da alırdı arada.Sizde de olacak mı böyle güzellikler?
@xdragxx
Ekli dosyayı görüntüle 104816
Bunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler.Bir süre sonra olacak ama onlar sizlere kutu alacak kişiler olacaksenin zamanında en sevdiğin bir kaç ismi getirtiriz. 500.000leri onların kutusuna koyalım da hemen açtır ve 1 TL'ye talip ol
@xdragxx
Acun olmak bunu gerektirirBunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler.Hatta bana özel tüm kutularda 500.000 TL olsun, bence bunu çaktırmadan uygulayabiliriz.
Kazanırsam üçe böleriz, win-win.
![]()
Herkesin zaafını öne sürebilirsin ama benim asla, benim öyle bir "bilinen" zaafım yokAcun olmak bunu gerektirirHamdi Bey şuan tepede bakıyor. Bize koklatmaz o paraları
@The_Erinch yarışacağı zamanda Edi, Büdü, Nemo falan getirtiriz. Sizlerin zayıf noktalarından yakalayıp az para koklatıp bol reyting almalıyız@Tolstoyevski
😎Herkesin zaafını öne sürebilirsin ama benim asla, benim öyle bir "bilinen" zaafım yok![]()
![]()
Dizi adlarını koyarız kutu açanlar içinHerkesin zaafını öne sürebilirsin ama benim asla, benim öyle bir "bilinen" zaafım yok![]()
![]()
Herkesin zaafı vardır. Bakma ona
Peh çok da etkilemez beni onlar üzgünüm ama beni açıktan vuramayacaksın gümbür gümbür ilerleyeceğim 6 haneli bir ödüleDizi adlarını koyarız kutu açanlar içinDark, LiM, Lost yeterli
------
Herkesin zaafı vardır. Bakma ona![]()
Dizi adlarını koyarız kutu açanlar içinDark, LiM, Lost yeterli
------
Herkesin zaafı vardır. Bakma ona![]()
Dedi ve 2 TL aldıPeh çok da etkilemez beni onlar üzgünüm ama beni açıktan vuramayacaksın gümbür gümbür ilerleyeceğim 6 haneli bir ödüle![]()
![]()
İkisinin kutusuna 500.000 koyacağım. Açtığın an yanarsın
Ayy bu batağa düştüm yine biliyor musun?Senin stilinle cevap veriyorum.
![]()
Sağ ol hocamDiğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim.Öncelikle hayırlı olsun Aykut hocam ve @Dosi hanım.
@xdragxx
Adaşım @MEnes'in adının hemen altına yazabilirsiniz, denk geldiğim zaman eşlik edebiliyorum sanırım öyle anladım diğer konudan. Şayet doğru anladıysam denk geldiğim takdirde eşlik ederim, o yüzden direkt katılmıyorum demeyeyim şimdilik.![]()
@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etmeBana yapılanı unutmam misliyle ödetirim bilginize.![]()
Vız gelir bana. .ss@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etme![]()