Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Her şey bırakmadığım gibi, bu yüzden şimdilik yokum. Alışalım biraz. :A
Alış Alış, bir kaç bölüm sonra alırız seni :A
Kanalını açacakmısın? Çok tozlanmış diye duydum :A

Yarışma aktifken başvuru alımları devam etmektedir:
@xdragxx @serhatt @Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @Turkuazz @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @MEnes @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @cevaa @EmreCan @phoebebuffay
@BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg @denizz19 @dreamy @Özgür @MasacRE @Sherlock @cookies ve katılım göstermek isteyen herkes
Diğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim. :A Öncelikle hayırlı olsun Aykut hocam ve @Dosi hanım. :A @xdragxx

Adaşım @MEnes'in adının hemen altına yazabilirsiniz, denk geldiğim zaman eşlik edebiliyorum sanırım öyle anladım diğer konudan. Şayet doğru anladıysam denk geldiğim takdirde eşlik ederim, o yüzden direkt katılmıyorum demeyeyim şimdilik. :A

Diğer bölüm konusunu hortlatmayayım, buradan yazayım dedim. :A Öncelikle hayırlı olsun Aykut hocam ve @Dosi hanım. :A @xdragxx

Adaşım @MEnes'in adının hemen altına yazabilirsiniz, denk geldiğim zaman eşlik edebiliyorum sanırım öyle anladım diğer konudan. Şayet doğru anladıysam denk geldiğim takdirde eşlik ederim, o yüzden direkt katılmıyorum demeyeyim şimdilik. :A
Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsın :A nezamam sahalara dönersen yarışmacı olursun ve para kazanıp gidersin :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Aynen seni yedeğe alalım. Kutu açma zamanları denk gelirsen iyi olur. Olmasada sonra banttan bakınıp bir kaç yorum fırlatırsın :A nezamam sahalara dönersen yarışmacı olursun ve para kazanıp gidersin :A
Tamamdır. :A Parayı da Dolar veya Euro olarak verin bari, ekonominin durumu malum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamamdır. :A Parayı da Dolar veya Euro olarak verin bari, ekonominin durumu malum. :A
Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekir :A
TL olarak devam. Acun bey 10 küsür senedir hep aynı ödülü veriyor. Bizde de böyle :A

• Güldürdün
Aaaa ne çok şey istiyorsunuz. Taş atıp kolunuz mu yorulacak. Havadan para vereceğiz. 1000 TL bile alsan şükretmen gerekir :A
TL olarak devam. Acun bey 10 küsür senedir hep aynı ödülü veriyor. Bizde de böyle :A
Biz doyumsuz insanlarız Dosi hanım, Acun beyciğim aşağıdaki gibi konuklar da alırdı arada. :A Sizde de olacak mı böyle güzellikler? :A @xdragxx

VMYM.jpg

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Bir süre sonra olacak ama onlar sizlere kutu alacak kişiler olacak :A senin zamanında en sevdiğin bir kaç ismi getirtiriz. 500.000leri onların kutusuna koyalım da hemen açtır ve 1 TL'ye talip ol :A @xdragxx
Bunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler. :A Hatta bana özel tüm kutularda 500.000 TL olsun, bence bunu çaktırmadan uygulayabiliriz. :A Kazanırsam üçe böleriz, win-win. :A

• Güldürdün
Bunlar nasıl planlar böyle Dosi hanım, yapmayın böyle şeyler. :A Hatta bana özel tüm kutularda 500.000 TL olsun, bence bunu çaktırmadan uygulayabiliriz. :A Kazanırsam üçe böleriz, win-win. :A
Acun olmak bunu gerektirir :A Hamdi Bey şuan tepede bakıyor. Bize koklatmaz o paraları :A
@The_Erinch yarışacağı zamanda Edi, Büdü, Nemo falan getirtiriz. Sizlerin zayıf noktalarından yakalayıp az para koklatıp bol reyting almalıyız :A @Tolstoyevski

Acun olmak bunu gerektirir :A Hamdi Bey şuan tepede bakıyor. Bize koklatmaz o paraları :A
@The_Erinch yarışacağı zamanda Edi, Büdü, Nemo falan getirtiriz. Sizlerin zayıf noktalarından yakalayıp az para koklatıp bol reyting almalıyız :A @Tolstoyevski
Herkesin zaafını öne sürebilirsin ama benim asla, benim öyle bir "bilinen" zaafım yok :A :bilmem:

• Güldürdün
Dizi adlarını koyarız kutu açanlar için :A Dark, LiM, Lost yeterli :A
------

Herkesin zaafı vardır. Bakma ona :A
Peh çok da etkilemez beni onlar üzgünüm ama beni açıktan vuramayacaksın gümbür gümbür ilerleyeceğim 6 haneli bir ödüle :A :Z

• Güldürdün

Sağ ol hocam :A Aldık seni listeye de sıran geldiğinde iyi bir meblağ ile ayrılırsın umarım :A

• Güldürdün
@xdragxx yok yok kimseyi sevindirmiyelim. Bunlara bak. Yarıştığı gün süründürelim serhat'ı :A
------

@Araf ayağının tozu ile senide katalım yarışmaya :A eskiden muhakkak bildiğin bir yarışma :A
Herşey bıraktığın gibi. Yine kanal işleri :A
Bana yapılanı unutmam misliyle ödetirim bilginize. :A

• Güldürdün