Aynen güvenlikçi akrabalarım var@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etme
Aynen güvenlikçi akrabalarım var@xdragxx 'in sağlam koruyucular tanıyor. Kendimizi güvence altına alırız hiç merak etme
Bu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkıAynen güvenlikçi akrabalarım var
Oldukça yakışıklı koruyucularVız gelir bana. .ss
İstikrarlı şekilde devam ederiz umarımBu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkı
Umarım, senin enerjin biterse bilemem Cevapsız Sorular aynı oranda gitmişti (ben konuk iken 2 katı oldu gerçi )İstikrarlı şekilde devam ederiz umarım
O zaman elim kolum bağlanır karşılarında.Bu arada tek konu ile listeleri altüst ettin. Zey TV 🍒 farkı
------
Oldukça yakışıklı koruyucular
Pek yakışıklı oldukları söylenemezO zaman elim kolum bağlanır karşılarında.
@xdragxx yakışıklı güvenlikçi tanıdıkların var neden söylemiyorsun bu zamana kadar?
@Dosi yakışıklı diyor.Pek yakışıklı oldukları söylenemez
Herkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum @The_Erinch @TolstoyevskiO zaman elim kolum bağlanır karşılarında.
@xdragxx yakışıklı güvenlikçi tanıdıkların var neden söylemiyorsun bu zamana kadar?
Sus be. Bizden uzak duracak iştePek yakışıklı oldukları söylenemez
Yok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yokHerkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum @The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte
Sözde yıllardır bana İsveç'ten bir koca bulacak ama hala tık yok. @Dosi@Dosi yakışıklılık kriteri düşükmüş
Pessss, bu kadar sinsirella olur bir insan. 😱Herkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum @The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte
Yahu zaten taktik o. Öyle isimer bulacağız ki hep kırmızı açmasını sağlayacağımYok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yok
Konuk alman yetmez, yanımda istiyorum. Canlı kanlı...Yok ya serhatt istesin Kıvanç'ın falan konuk ederiz sıkıntı yok
Değil de @xdragxx ın akrabalarının bu denli taş olacağı pek gerçekçi gelmiyor.Burak Deniz, Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklı. Söyle bakalım serhat, düşük mü kriter?
Dosi onun için ayrı bir format oluşturabilirKonuk alman yetmez, yanımda istiyorum. Canlı kanlı...
Rekoru o zaman görün işte. Paraya para demezsiniz o zaman.Dosi onun için ayrı bir format oluşturabilir
Mankenim Forumda falan @Dosi
Anlaşıldı, o grubun dağılma vakti gelmiş, kulis çalışmalarına başlıyorum.
Hadi bakalımYakında @serhatt 'ın dibinin düşeceği bir etkinlik gelecek ama nezaman niyetlensem kaçıyor forumdan