Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur. Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur. Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Verdik bir kere kozu...yandık vallaHerkesi zayıf noktasından yakalamayı biliyorum @The_Erinch @Tolstoyevski
Sus be. Bizden uzak duracak işte
En favori parlak mı?Yakında @serhatt 'ın dibinin düşeceği bir etkinlik gelecek ama nezaman niyetlensem kaçıyor forumdan
Tekel'de ne yapacaksın 😱 @DosiVerdik bir kere kozu...yandık valla
@Tolstoyevski Bu Patroniçe ne zaman yarışacak ben ona yapacağımı biliyorum..
Şimdi Tekel bayine gidiyorum 🤪🤪🤪
500.000 üzerine koyacağım 45 liğiTekel'de ne yapacaksın 😱 @Dosi
22.00 yasağı diye bir şeyin olduğunu okumasak yiyeceksin bizleri ama tamam500.000 üzerine koyacağım 45 liği
Grubunuzu başınıza yıkacağım çok yakında.Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur. Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Ben reytingler düşüş yaşarsa ozaman devreye girerim @Tolstoyevski @xdragxxVerdik bir kere kozu...yandık valla
@Tolstoyevski Bu Patroniçe ne zaman yarışacak ben ona yapacağımı biliyorum..
Şimdi Tekel bayine gidiyorum 🤪🤪🤪
Ortada bir yasak varsa delinir bu böyle bilinir..22.00 yasağı diye bir şeyin olduğunu okumasak yiyeceksin bizleri ama tamam
Onun gibi birşey evet mini bir etkinlikEn favori parlak mı?
En az senin kadar Bakıyorum da bu etiketimi unutmamışsın.Hainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur. Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Tam Assolist..Bülent Ersoy gibi yelpazesiyle kutusuna gidecekmiş @TolstoyevskiBen reytingler düşüş yaşarsa ozaman devreye girerim @Tolstoyevski @xdragxx
Sizin için yaptığım plan hainlik mi Sinsilik mi tam bilemiyorumHainlik, satıcılık gibi konularda oldukça gelişmiş bir örgüt olduğumuz doğrudur. Sinsilik konusundaki kararı ise halkın takdirine bırakıyoruz. @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam
Cevapsız Sorular'da katıldığımda 2 katı hit olmuştu ondanTam Assolist..Bülent Ersoy gibi yelpazesiyle kutusuna gidecekmiş @Tolstoyevski
Benim hainliğim sana sökmez ki...
Başkasına yaptığınızda kandım misal @Tolstoyevski 'yi etiket etmedim. Aranızda en masumu oBenim hainliğim sana sökmez ki...
Alıştık artık biz alıştık ohoo... (sigara.gif) @12.AdamBaşkasına yaptığınızda kandım misal @Tolstoyevski 'yi etiket etmedim. Aranızda en masumu o
İyi toparladım ama?Alıştık artık biz alıştık ohoo... (sigara.gif) @12.Adam
Yoldaşımı @Tolstoyevski şamar oğlanına çevirmiş.Başkasına yaptığınızda kandım misal @Tolstoyevski 'yi etiket etmedim. Aranızda en masumu o