Kötülerin içinde kaldık.Aaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
Herkes herkese şiddet uyguluyor demek
Kötülerin içinde kaldık.Aaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
Bana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız@xdragxx stüdyo da @Dosi yi tokatlarken görüntülendi, bu da mı yalan?@phoebebuffay
Ekli dosyayı görüntüle 104867
Dosi xdragxx'i dövdü cümleye bak ya skljgsklgjkBana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız
Birbirinize girdiğiniz kanıtı işte, karşılıklı olarak tokatlıyorsunuz birbirinizi.Bana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız
Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.Kötülerin içinde kaldık.
Karşında duruyor melek. Bakınız ben.Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.
Tebrikler666'yı kaçırdık 1000'i kaçırmayalım, 1000'ler kulübü hayırlı olsun
Kötülük kokan bir yarışmanın içinde bir melek bir melektir...Karşında duruyor melek. Bakınız ben.@Dosi
Ne olduDosi xdragxx'i dövdü cümleye bak ya skljgsklgjk
Birden boşluğuma geldi güldümNe oldu
Kara MelekKarşında duruyor melek. Bakınız ben.@Dosi
Söylemlerim böyle ne yapayımBirden boşluğuma geldi güldüm
Hhahahahahah tam oldu bu laf.Kara Melek
------
Söylemlerim böyle ne yapayım
İyi bari ortak payda buluştukHhahahahahah tam oldu bu laf.Gerçek bir Kara Melek'im ben.
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir önceAaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
Aldatılmak da var mı eksik malzeme olmasın kontrol ettin mi?Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.
Aaa biz seninle her daim ortak paydada buluşmayı bildik.İyi bari ortak payda buluştuk
------
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir öncedaha senin ışığını göremedik programdamisal @serhatt parlıyor. Göz kamaştırdı
Onunki yılların tecrübesi, ben sessiz sessiz ve yavaş yavaş geliyorumİyi bari ortak payda buluştuk
------
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir öncedaha senin ışığını göremedik programdamisal @serhatt parlıyor. Göz kamaştırdı
Onu bilen yokAldatılmak da var mı eksik malzeme olmasın kontrol ettin mi?
Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasındaAaa biz seninle her daim ortak paydada buluşmayı bildik.
Parlıyor derken?
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsunOnunki yılların tecrübesi, ben sessiz sessiz ve yavaş yavaş geliyorumNormalde kaosu izlemeyi severdim bu saatten sonra çıkarmak daha makbule geçer
Onu bilen yok
Ayyyy teşekkür ederim, elimden geldiğince destek verip ortamı hareketlendirmeye çalışıyorum.Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasında
------
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsun
Programdaki tek kişi kendisi zannediyor, görün ey ahali!Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasında
------
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?