Kötülerin içinde kaldık.Aaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
Herkes herkese şiddet uyguluyor demek
![]()
Kötülerin içinde kaldık.Aaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
![]()
Bana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız@xdragxx stüdyo da @Dosi yi tokatlarken görüntülendi, bu da mı yalan?@phoebebuffay
Ekli dosyayı görüntüle 104867
Dosi xdragxx'i dövdü cümleye bak ya skljgsklgjkBana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız![]()
Birbirinize girdiğiniz kanıtı işte, karşılıklı olarak tokatlıyorsunuz birbirinizi.Bana tokat atacak kişiyi yanımda barındırmam. Kendi lafınıza kendiniz inanıyorsunuz. Birimiz Dosi xdragxx i dövdü diyor. Diğeri tersini. Burdan belli yalanınız![]()
Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.Kötülerin içinde kaldık.![]()
Karşında duruyor melek. Bakınız ben.Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.![]()
Tebrikler666'yı kaçırdık 1000'i kaçırmayalım, 1000'ler kulübü hayırlı olsun![]()
![]()
Kötülük kokan bir yarışmanın içinde bir melek bir melektir...Karşında duruyor melek. Bakınız ben.@Dosi
Ne olduDosi xdragxx'i dövdü cümleye bak ya skljgsklgjk
Birden boşluğuma geldi güldümNe oldu![]()
Kara MelekKarşında duruyor melek. Bakınız ben.@Dosi
Söylemlerim böyle ne yapayımBirden boşluğuma geldi güldüm![]()
Hhahahahahah tam oldu bu laf.Kara Melek
------
Söylemlerim böyle ne yapayım![]()
İyi bari ortak payda buluştukHhahahahahah tam oldu bu laf.![]()
![]()
![]()
Gerçek bir Kara Melek'im ben.
![]()
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir önceAaa ben gibi ayaklı reytingi mi kaybedeceksiniz yani#ZeyTVBoykot!
------
![]()
Aldatılmak da var mı eksik malzeme olmasın kontrol ettin mi?Drama bak, şiddet var, para kaçırıp borç takmak var... Acilen şuraya melek gibi biri gelmeli.![]()
Aaa biz seninle her daim ortak paydada buluşmayı bildik.İyi bari ortak payda buluştuk
------
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir öncedaha senin ışığını göremedik programda
misal @serhatt parlıyor. Göz kamaştırdı
![]()
Onunki yılların tecrübesi, ben sessiz sessiz ve yavaş yavaş geliyorumİyi bari ortak payda buluştuk
------
Ayaklı reyting olduğunu kanıtlaman gerekir öncedaha senin ışığını göremedik programda
misal @serhatt parlıyor. Göz kamaştırdı
![]()
Onu bilen yokAldatılmak da var mı eksik malzeme olmasın kontrol ettin mi?![]()
Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasındaAaa biz seninle her daim ortak paydada buluşmayı bildik.
Parlıyor derken?![]()
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsunOnunki yılların tecrübesi, ben sessiz sessiz ve yavaş yavaş geliyorumNormalde kaosu izlemeyi severdim bu saatten sonra çıkarmak daha makbule geçer
Onu bilen yok![]()
![]()
Ayyyy teşekkür ederim, elimden geldiğince destek verip ortamı hareketlendirmeye çalışıyorum.Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasında
------
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsun![]()
Programdaki tek kişi kendisi zannediyor, görün ey ahali!Girdiğin her ortama ışık saçma, mod yükseltme ve canlandırma manasında
------
Kaos bana uzak bir kavram. yanlış kişiyle uğraşıyorsun![]()