Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Yatırıldığı tastiklendi. @Tolstoyevski bakıyor o kısma :A
Kanal ortağı ve gizli görevli olarak ilk başta bankalarla anlaşmamız gereği bir takım gecikmeler karşı tarafa yansıyor olabilir ama bizlik bir sorun yok, bankanız arayacaktır :A @phoebebuffay

Çekim esnasında böyleler, çekim bittikten sonra aşağdaki gibiler, belgeli ispatlı hem de. :A @Dosi @xdragxx

Ekli dosyayı görüntüle 104861
Elimdeki görüntüler nasıl senin eline geçti 😱
------

Ohaa artık, ben şoke 😱

Aaa bizimki yine yalan söylüyor demek, neyse bu ara sıkışıktım. İyi yapıyorsunuz :A
Yine yalan mı? Elimde belgeler var diyorum, @serhatt atmış birini üstelik. :A

------

Ya herkes hep bir ağızdan konuşuyor, kafamı karıştırıyorsunuz.

Aaa şimdi gördüm, Hamdi Bey'in peşinde koşturduklarına dair herhangi bir belge var mı elinde. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
------

Telefonuna sızdım sen beni ne sandın. :A

maxresdefault (1).jpg

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın :D yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗

Ne demek seve seve çok güzel yarıştın dostum :D

• Harika
Reactions: Turkuazz
Tebrikler @Turkuazz her ne kadar başta kötü ve isteksiz de başlasan, devamında durumu iyi toparladın ve güzel bir meblağ ile yarışmadan ayrıldın. :A
yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın :D yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗
@Doğan yarışma esnasında var mıydı ki? :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Doğan
Çekim esnasında böyleler, çekim bittikten sonra aşağdaki gibiler, belgeli ispatlı hem de. :A @Dosi @xdragxx

Ekli dosyayı görüntüle 104861
------

Ekli dosyayı görüntüle 104862
İftiranız yalanınız batsın. Bari bir kız bir erkek oyuncu ile anlaşıp daha inandırıcı olsaydınız :A ordan patladığınız belli olmuş :A @slhttnmtl

Bu arada @phoebebuffay bankan ile konuştum. Çok fazla sağa sola iftira atığın için açılan tazminat davaları sonucu borç batağına battığın için bankan o parayı elinden almış. Git avukatlarınla hallet. Sen ve bankanla bu mevzu @Tolstoyevski

Bu olay üstüne bizde üstüne gelmemek için @xdragxx ile tazminat davası açmamaya karar verdik. Programa getirdiğin reytingleri göz önüne alıp affettik. Hayatında mutluluklar dileriz. @MEnes
------

Kanalın hisselerinin yarısı @Dosi ye yarısı da bana ait ama o daha çok içeriksel olarak ben ise ekonomik olarak yönetiyoruz :A
Daha iyi özetlenemezdi :A

Son düzenleme:
İftiranız yalanınız batsın. Bari bir kız bir erkek oyuncu ile anlaşıp daha inandırıcı olsaydınız :A ordan patladığınız belli olmuş :A @slhttnmtl

Bu arada @phoebebuffay bankan ile konuştum. Çok fazla sağa sola iftira atığın için açılan tazminat davaları sonucu borç batağına battığın için bankan o parayı elinden almış. Git avukatlarınla hallet. Sen ve bankanla bu mevzu @Tolstoyevski

Bu olay üstüne bizde üstüne gelmemek için @xdragxx ile tazminat davası açmamaya karar verdik. Programa getirdiğin reytingleri göz önüne alıp affettik. Hayatında mutluluklar dileriz. @MEnes
------

Onu da bulurdum ama bu sadece bir tasvirdi. :A Tüm forum çirkinliklerinizi öğrenecek yakında. :A @phoebebuffay ile bu yola baş koyduk yok öyle kolay yoldan para kazanmak. :A

------

phoebe ikisini Hamdi Bey'in peşinden koştururken bastım diyor. :bilmem: