Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Asıl can alıcı soruyu soruyorum.
@Turkuazz 110 bini aldığında @xdragxx bana Hamdi Bey'in önce 90 deyip sonra 110'a çıkardığını söyledi. Herhalde korktu riskten. Peki 110 yerine direk 90 denseydi alırmıydın yine? :A
aslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım :A 90 da onaylamazdım 100 de onaylardım :A
------

Kurunda ki rakama yakın bir parayı almışsın. Tebrikler @Turkuazz :D
Emeği geçen sunuculara @Dosi ve @xdragxx 'ada teşekkürler. Keyifliydi. Iyi akşamlar diliyorum.:Z
çok teşekkürler saol :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx
aslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım :A 90 da onaylamazdım 100 de onaylardım :A
Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedim :A
Gerçi sen kutuna değil @Veteran kutusuna gidecekmişsin kabul etmen iyi oldu :A

Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedim :A
Gerçi sen kutuna değil @Veteran kutusuna gidecekmişsin kabul etmen iyi oldu :A

her durumda 500 bin açılıyordu kesin :A
Kesinlikle doğru karar oldu. Bende ders alayım. Gerçi ben kutuma giderdim fakat yinede kayıp yok :A
Turkuazz para olarak zarara soktu ama reytingi tavan yaptı. İlk programda müthiş bir durum tabi bunda seyircilerimizinde emeği büyük

yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın :D yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗

yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın :D yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗
Bencede güzeldi

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Tebrikler, iyi para kazanmışsın. :A

• Harika
Yok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadece :A
Güzel bir yarışma oldu senin de emeğine sağlık :A

• Harika
Kesinlikle doğru karar oldu. Bende ders alayım. Gerçi ben kutuma giderdim fakat yinede kayıp yok :A
Turkuazz para olarak zarara soktu ama reytingi tavan yaptı. İlk programda müthiş bir durum tabi bunda seyircilerimizinde emeği büyük
kutuya gitmeyi düşündüm aslında ama sonradan son 4 kutuda kalınca onayladım :D
------

Yok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadece :A
Güzel bir yarışma oldu senin de emeğine sağlık :A
birazda yarışma heyecanından kaynaklandı sanıyorum :A
------

Tebrikler, iyi para kazanmışsın. :A
ilk başlarda heyecandan çok kötü gitti aslında sonradan kutuları açtıkça iyi sonuçlar aldım çok teşekkürler 🤗 :D