Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Onu da bulurdum ama bu sadece bir tasvirdi. :A Tüm forum çirkinliklerinizi öğrenecek yakında. :A @phoebebuffay ile bu yola baş koyduk yok öyle kolay yoldan para kazanmak. :A
Herkes her şeyin farkında zaten. Sunucuların ve yarışmanın sahteliği ortaya çıktı sayemde. :A

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and xdragxx
Senelerdir iletişiminiz devam ediyor ne güzel ama birgün çözeceğimde programı sunmaktan ve takip etmeten analiz edemiyorum :A
------

İnanmak istediğine inan. Herşeyin açıklamasını yaptık :A
Kimsenin manipülasyonlarına gelmiyorum ve sadece kendime inanıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Böyle bir şey demedim ki. Hamdi Bey diye biri yok zaten. Bu programdaki her şey sahte. Para falan da vermiyorlar. Katılmayın boşuna. :A
Yaprak Dökümü için Kadın'ı sattı, şimdi de beni satıyor :A Tavsiyelerini dikkate alacağım ama forumda düzenlenen her şeye katılma hevesim olduğu için öylesine bir gözükeyim :A

Ee kimse boşu boşuna Leyla & Necla benzetmesi yapmaz, bilemiyorum :A
Kamera arkasında aynen böyleler. @Dosi @xdragxx'i boğacaktı en son, zor kurtardık elinden. :A

maxresdefault.jpg

Belli gelmediğin. @Turkuazz parasını aldığını söyledi ve @Cervantes parasını almasa devam edermi burda baştan sona durmaya? :A
Turkuazz'ın parası hemen gelmez, kim bilir kafasına silah bile dayamışsınızdır, Cervantes de şan şöhret için buralarda :A

Hem phoebe'ciğime borç bile takmışsınız, ayıp :bağır: :A
------

Şu forumda en sakin kişiyim be :A tersini desen daha inandırıcı olurdu :A @slhttnmtl

Bu arada @xdragxx 'in stili ile cevap vereyim: .
Ok ok
Kendimden biliyorum, dün MS konusunda zayıf noktam Bizim Hikaye'yi kullanarak boynuzlarımı çıkarttılar ve kerem şirin hallerimi sevmediğini söyledi, senden de her şey çıkabilir :A