Bana laf atıp durmuyormusunuzProgramdaki tek kişi kendisi zannediyor, görün ey ahali!Kaostan başka hiçbir şey buralara reyting getirmez
![]()
Bana laf atıp durmuyormusunuzProgramdaki tek kişi kendisi zannediyor, görün ey ahali!Kaostan başka hiçbir şey buralara reyting getirmez
![]()
Haşaa ben hiç seni sorgular mıyım, oyuna geldim gözüm açıldıBana laf atıp durmuyormusunuzprogramımı kanalımı sunuculuğumu sorguladınız. Tabiki öyle yazarım
![]()
Anlık huy değiştiriyorsun yetişemiyorumHaşaa ben hiç seni sorgular mıyım, oyuna geldim gözüm açıldı(10 dakika sonra yine laf atarım
)
Reyting malzemesi işteAnlık huy değiştiriyorsun yetişemiyorum![]()
Bakalım kısmetReyting malzemesi işteDiğer bölümde de yarışmacı olmazsam kendimi ispatlarım 😎
![]()
Kim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum.Belli gelmediğin. @Turkuazz parasını aldığını söyledi ve @Cervantes parasını almasa devam edermi burda baştan sona durmaya?![]()
Belli gelmediğin. @Turkuazz parasını aldığını söyledi ve @Cervantes parasını almasa devam edermi burda baştan sona durmaya?![]()
Kim kaos çıkarıyorsa asıl şan, şöhret peşinde olan odur.Turkuazz'ın parası hemen gelmez, kim bilir kafasına silah bile dayamışsınızdır, Cervantes de şan şöhret için buralarda![]()
phoebe gibi paramı vermeyip üstüne borç kilitlerseniz arkama bakmadan kaçarımBakalım kısmetyarışmacı olduğunuz an kaçmayın zaten
kurayı yarın çekip açıklarım
![]()
Vay be...Kim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum.Ekli dosyayı görüntüle 104869
Kim kaos çıkarıyorsa asıl şan, şöhret peşinde olan odur.![]()
Son noktayı koyduğun için teşekkür ederimKim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum.Ekli dosyayı görüntüle 104869
Kim kaos çıkarıyorsa asıl şan, şöhret peşinde olan odur.![]()
Kimsenin parası bizde kalmaz. Güvenmeyen çekip gidebilirphoebe gibi paramı vermeyip üstüne borç kilitlerseniz arkama bakmadan kaçarımNedense içimden hep bi kendim geçiyor ama bugünden beri
------
Vay be...
Ben manipülasyonların kurbanıyım![]()
Acıyın bana...
![]()
İsterse benden önce herkes yarışsın yine de ben yarışıcam bu yarışmadaSon noktayı koyduğun için teşekkür ederim
Biz kadrolu seyircilerimizede güzellik yapıyoruz, ilk günden ışığı gördük sende de
------
Kimsenin parası bizde kalmaz. Güvenmeyen çekip gidebilir![]()
Belki yarınki kurada sen çıkarsınİsterse benden önce herkes yarışsın yine de ben yarışıcam bu yarışmada![]()
500.000'imi de alıp çekip giderim buralardanBelki yarınki kurada sen çıkarsınkısmet artık
Kutunda varsa ve kutuna gidersen veya değiş tokuş yapacağın kutuda çıkarsa helal hoş olsun500.000'imi de alıp çekip giderim buralardan![]()
Param gelsin de başka derdim yokKutunda varsa ve kutuna gidersen veya değiş tokuş yapacağın kutuda çıkarsa helal hoş olsun
Bugünlerde çıksaydı maviydi kutun. Herşey şans. Ben kalan 2 bölüm için kura çoktan yaptım yani kutulardaki değer ama yarışacak kişileri gününde yapıyoruz. Bazen yarışmacı olmuyor yedekteki yarışıyor. O da kısmet misal.
Onu Hamdi Bey'e dersinParam gelsin de başka derdim yok
Kendi kutumdan çok korkuyorum, sürpriz yapıp batırma ihtimali de yüksek, beni göklere çıkarma ihtimali deYalnız şöyle güzel bir eve çıkmam gerekiyor, ona göre yardımcı olursunuz herhalde 👉🏻👈🏻
![]()
O pinti anca avcumu yalattırırOnu Hamdi Bey'e dersin![]()
Aldatılmak da var mı eksik malzeme olmasın kontrol ettin mi?![]()
Olmaz mı hiç.Onunki yılların tecrübesi, ben sessiz sessiz ve yavaş yavaş geliyorumNormalde kaosu izlemeyi severdim bu saatten sonra çıkarmak daha makbule geçer
Onu bilen yok![]()
![]()
Bir kaç saat sonra kurayı ve 3 yedeği çekerim.Bu tür şeyleri başka etkinliklerde arayın bizden çıkmaz böyle şeyler..
Zor gelir artık bakalım