Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Programdaki tek kişi kendisi zannediyor, görün ey ahali! :A Kaostan başka hiçbir şey buralara reyting getirmez :A
Bana laf atıp durmuyormusunuz :A programımı kanalımı sunuculuğumu sorguladınız. Tabiki öyle yazarım :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Belli gelmediğin. @Turkuazz parasını aldığını söyledi ve @Cervantes parasını almasa devam edermi burda baştan sona durmaya? :A
Kim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum. :A
images (18).jpeg

Belli gelmediğin. @Turkuazz parasını aldığını söyledi ve @Cervantes parasını almasa devam edermi burda baştan sona durmaya? :A

Turkuazz'ın parası hemen gelmez, kim bilir kafasına silah bile dayamışsınızdır, Cervantes de şan şöhret için buralarda :A
Kim kaos çıkarıyorsa asıl şan, şöhret peşinde olan odur. :A

Bakalım kısmet :A yarışmacı olduğunuz an kaçmayın zaten :A kurayı yarın çekip açıklarım :Z
phoebe gibi paramı vermeyip üstüne borç kilitlerseniz arkama bakmadan kaçarım :A Nedense içimden hep bi kendim geçiyor ama bugünden beri :A
------

Kim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum. :AEkli dosyayı görüntüle 104869

Vay be... :A

Ben manipülasyonların kurbanıyım :( :A Acıyın bana... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Kim demiş para verilmiyor diye, ben bile bu kadar hızlı hesabıma yatacağını beklemiyordum. :AEkli dosyayı görüntüle 104869

Son noktayı koyduğun için teşekkür ederim :bhr:
Biz kadrolu seyircilerimizede güzellik yapıyoruz, ilk günden ışığı gördük sende de :A
------

phoebe gibi paramı vermeyip üstüne borç kilitlerseniz arkama bakmadan kaçarım :A Nedense içimden hep bi kendim geçiyor ama bugünden beri :A
------

Vay be... :A

Ben manipülasyonların kurbanıyım :( :A Acıyın bana... :A
Kimsenin parası bizde kalmaz. Güvenmeyen çekip gidebilir :A

Son noktayı koyduğun için teşekkür ederim :bhr:
Biz kadrolu seyircilerimizede güzellik yapıyoruz, ilk günden ışığı gördük sende de :A
------

Kimsenin parası bizde kalmaz. Güvenmeyen çekip gidebilir :A
İsterse benden önce herkes yarışsın yine de ben yarışıcam bu yarışmada :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
500.000'imi de alıp çekip giderim buralardan :A
Kutunda varsa ve kutuna gidersen veya değiş tokuş yapacağın kutuda çıkarsa helal hoş olsun :A
Bugünlerde çıksaydı maviydi kutun. Herşey şans. Ben kalan 2 bölüm için kura çoktan yaptım yani kutulardaki değer ama yarışacak kişileri gününde yapıyoruz. Bazen yarışmacı olmuyor yedekteki yarışıyor. O da kısmet misal.

• Güldürdün
Kutunda varsa ve kutuna gidersen veya değiş tokuş yapacağın kutuda çıkarsa helal hoş olsun :A
Bugünlerde çıksaydı maviydi kutun. Herşey şans. Ben kalan 2 bölüm için kura çoktan yaptım yani kutulardaki değer ama yarışacak kişileri gününde yapıyoruz. Bazen yarışmacı olmuyor yedekteki yarışıyor. O da kısmet misal.
Param gelsin de başka derdim yok :A

Kendi kutumdan çok korkuyorum, sürpriz yapıp batırma ihtimali de yüksek, beni göklere çıkarma ihtimali de :A Yalnız şöyle güzel bir eve çıkmam gerekiyor, ona göre yardımcı olursunuz herhalde 👉🏻👈🏻 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Param gelsin de başka derdim yok :A

Kendi kutumdan çok korkuyorum, sürpriz yapıp batırma ihtimali de yüksek, beni göklere çıkarma ihtimali de :A Yalnız şöyle güzel bir eve çıkmam gerekiyor, ona göre yardımcı olursunuz herhalde 👉🏻👈🏻 :A
Onu Hamdi Bey'e dersin :A

• Güldürdün