Dünün yorgunluğu geçti nihayet. Yarına kadar dinlenmiş olurum tamZor gelir artık bakalım![]()
Dünün yorgunluğu geçti nihayet. Yarına kadar dinlenmiş olurum tamZor gelir artık bakalım![]()
Cevaa artık foruma senede 1 gelip giden biri oldu maalesef ama yine de bekleriz tabii belli de olmazDünün yorgunluğu geçti nihayet. Yarına kadar dinlenmiş olurum tambazı isimler bence hiç bulunmaz
kendilerini belli ediyorlar
ceva konusunda da haklı çıktın. Onda zaten bir kaç saat duracak potansiyel yok gibi
![]()
Bu ne ciddiyet, buz kestim...Bu tür şeyleri başka etkinliklerde arayın bizden çıkmaz böyle şeyler..
İddiaları ancak böyle yalanlayabilirsinBu ne ciddiyet, buz kestim...
Aaaa tabloya bak.
Bugünde safını değiştirdin mi?Aaaa tabloya bak.Ahlakımız elden gidiyor.
![]()
Bugün hiç olay yok, her şeye nötrümBugünde safını değiştirdin mi?![]()
Yarın yeni bölüm gelirBugün hiç olay yok, her şeye nötrüm![]()
Aman kim gelirse gelsin hiiç problem değilYarın yeni bölüm gelirhatta bugün duyuru yaparız kurada çıkan ismi. Bakalım kime piyango vuracak. Tabi yarışma günü gelmeyip bir anda yedek kişide olabilir
![]()
Haftada 3 olacak zaten. Şimdilik öyle planladık. Yarın yeni bölüm, sonraki Cumartesi ama o baya erken saatte olur. Ben sonra yoğun olacağım. Saatlerce duramam çünküAman kim gelirse gelsin hiiç problem değilYeter ki yeni bölüm gelsin
![]()
Aaaa tabloya bak.Ahlakımız elden gidiyor.
![]()
Ahlak mı kalmış ki gitsin.Bugünde safını değiştirdin mi?![]()
@xemrexxx bu forumda kimin ahlak bozduğunu defalarca belirtmişti halbukiAhlak mı kalmış ki gitsin.
Safı belli biz doğrucuların yanında.![]()
Kendisi bozuyordu.@xemrexxx bu forumda kimin ahlak bozduğunu defalarca belirtmişti halbuki![]()
Sende programımızda algılın alasını yapıyorsunKendisi bozuyordu.Başkaları bozuyormuş gibi algı yapıyordu bunu çok iyi biliyorsun sende.
![]()
Ben gerçekleri konuşuyorum yalnızca, mağdurun tarafındayım.Sende programımızda algılın alasını yapıyorsunondan farkın yok
![]()
Dikkat ette mağdur sandıkların seni mağdur etmesinBen gerçekleri konuşuyorum yalnızca, mağdurun tarafındayım.![]()
Şu hayatta beni mağdur edecek bir canlı türü bulunmuyor henüz, o yüzden benden başka herkes kendine dikkat etsin.Dikkat ette mağdur sandıkların seni mağdur etmesin![]()