Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Kutuma bilerek yüksek para koyarlarsa bilki kumpas var. Ben mavi açacağım. Buna eminim:A
Bu ne be gelen bizi suçlamaya çalışıyor 😱 @xdragxx

Kura kısmını ben geçen haftadan yapmıştım yani kutu ve para miktarları. Sen ise dün bir anda 23 numaraşı kutunun sahibi oldun yani bilerek bilmeyerek lafları asılsız olur :A belgelerimde ayarladığım günü :A sen yokken belirlenmişti 23 numuralı kutunun para miktarı :A
Artık sana kısmet ne denk geldiyse :A
------

Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık. :A
Al oku 😡

Kura kısmını ben geçen haftadan yapmıştım yani kutu ve para miktarları. Sen ise dün bir anda 23 numaraşı kutunun sahibi oldun yani bilerek bilmeyerek lafları asılsız olur :A belgelerimde ayarladığım günü :A sen yokken belirlenmişti 23 numuralı kutunun para miktarı :A
------

Al oku 😡

Biliyorum zaten. Sadece espri yapmak istedim.:D

Ama içimden @serhatt 'a mavi açmak geçiyor kısmet diyelim.:Z

Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık. :A

Seni harcamasınlar dikkat et. Tüm olasılıkları iyi düşün.:A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Alışacağız birbirimize. Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Yabancı ülkede yaşayan birisin. Her şeyi tam olarak açıklamam gerektiğini düşünüyorum nedense.:D
Yok yok ben artık alıştım. Damar basmayı seviyoruz buralarda. Serhat misal bana neler neler diyor bazen ve bende ona ama Cennet mahallesi sakinleri gibi sonra iyi oluyoruz hemen :A @serhatt

Yok yok ben artık alıştım. Damar basmayı seviyoruz buralarda. Serhat misal bana neler neler diyor bazen ve bende ona ama Cennet mahallesi sakinleri gibi sonra iyi oluyoruz hemen :A @serhatt

Sonra bana bunu dedin diye başıma kakan çok oldu. O sebeple dikkat etmeye çalışıyorum yaa. Tabi buranın ortamını tam alışınca bu özelliklerimi buraya karşı atarım.:Z

• Harika
Reactions: Dosi

------

Al oku 😡
Karnım tok bu palavralara. :A
------

Biliyorum zaten. Sadece espri yapmak istedim.:D

Ama içimden @serhatt 'a mavi açmak geçiyor kısmet diyelim.:Z

Seni harcamasınlar dikkat et. Tüm olasılıkları iyi düşün.:A
Mavi açmazsan benden çekeceğin var. :A

Beni harcayamaz kimse, yalnızca ben harcarım istediğimi. :A
------

Ben sana hiçbir şey demiyorum sen beni hep yanlış anlıyorsun, ama senin bana dediklerinin haddi hesabı yok. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet and Dosi
@xemrexxx bu forumda kimin ahlak bozduğunu defalarca belirtmişti halbuki :A

Kendisi bozuyordu. :A Başkaları bozuyormuş gibi algı yapıyordu bunu çok iyi biliyorsun sende. :A
Kız siz bu yarışmayı nasıl kaçırdınız :A gidip izlemeniz lazımdı :A
IMG-20210707-WA0003.jpg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485