17.30 demek istedin galiba.@serhatt 19.30-20.30 arası biter gibi ozaman tabi hızlıda ilerleyebilir. Sen çenesi iyi çalışan şip şak yazan birisin
Yarım saatte biter.
17.30 demek istedin galiba.@serhatt 19.30-20.30 arası biter gibi ozaman tabi hızlıda ilerleyebilir. Sen çenesi iyi çalışan şip şak yazan birisin
2 saat sürüyor genelde ondan dedim ben bitiş saatini yazdım17.30 demek istedin galiba.
Yarım saatte biter.
2 saat sürüyor genelde ondan dedim ben bitiş saatini yazdım
Yarım saat çok az
Ben evden çıkana kadar uzattıkça uzatırım muhabbeti, sizi de paraya doyururum.Her yarışma yarım saatte bitse 1-2 haftaya iflas ederiz
Evde kaçta çıkacaksın?Ben evden çıkana kadar uzattıkça uzatırım muhabbeti, sizi de paraya doyururum.
9 gibi çıkarım, bu fırsatı geri tepemem.Evde kaçta çıkacaksın?
olmadı başka zamana ama sıra nezaman gelir belli olmaz. Kutunda 1 TL veya 500.000 TL olabilir
Ozamana kadar rahat biter9 gibi çıkarım, bu fırsatı geri tepemem.
Yok yok yarışacağım. Avucum kaşınıyor.Aynen @serhatt müsait değilsen sıkıntı yok sonra da alabiliriz Ama belki de büyük ödülü kaçırırsın....
Yarın erken başlayacağız sen toplu bir etiketleme yap da duyur.Ozamana kadar rahat biter
Yarın öğlen gibi yaparım. Şimdi fazla erkenYok yok yarışacağım. Avucum kaşınıyor.
------
Yarın erken başlayacağız sen toplu bir etiketleme yap da duyur.
Akşam daha çok kişi görür şimdi yapmalısın biraz stratejik ol.Yarın öğlen gibi yaparım. Şimdi fazla erken
Yarına kadar unutulur be. Koskoca başlığa adını ve tarihini duyurduk. Eminim herkes görüyordurAkşam daha çok kişi görür şimdi yapmalısın biraz stratejik ol.
Aman iyi bildiğin gibi yap.Yarına kadar unutulur be. Koskoca başlığa adını ve tarihini duyurduk. Eminim herkes görüyordur
Yeni konu açılırsa burda isim silinip 2. Hafta Sona Erdi yazılırAman iyi bildiğin gibi yap.
Başlık hep böyle kalsın benden sonra yarışacak olana yeni konu açılsın, adım yaşasın bu konuda.
İşte yeni konu açılsa bile ismim kalmalı.Yeni konu açılırsa burda isim silinip 2. Hafta Sona Erdi yazılır
Adını konuda yaşatırız merak etme
Konuda tabloya ekliyoruz herzaman en yüksek miktarı al baş köşeye alırızİşte yeni konu açılsa bile ismim kalmalı.
Silersen nasıl yaşatacaksın be?
Nerde bende o şans.Konuda tabloya ekliyoruz herzaman en yüksek miktarı al baş köşeye alırız
Serhat zaten bir de ben mi yakayımBugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile )
Bizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorumSerhat zaten bir de ben mi yakayım