17.30 demek istedin galiba.@serhatt 19.30-20.30 arası biter gibi ozamantabi hızlıda ilerleyebilir. Sen çenesi iyi çalışan şip şak yazan birisin
![]()
Yarım saatte biter.
17.30 demek istedin galiba.@serhatt 19.30-20.30 arası biter gibi ozamantabi hızlıda ilerleyebilir. Sen çenesi iyi çalışan şip şak yazan birisin
![]()
2 saat sürüyor genelde ondan dedim17.30 demek istedin galiba.
Yarım saatte biter.![]()
2 saat sürüyor genelde ondan dedimben bitiş saatini yazdım
Yarım saat çok az![]()
Ben evden çıkana kadar uzattıkça uzatırım muhabbeti, sizi de paraya doyururum.Her yarışma yarım saatte bitse 1-2 haftaya iflas ederiz![]()
Evde kaçta çıkacaksın?Ben evden çıkana kadar uzattıkça uzatırım muhabbeti, sizi de paraya doyururum.![]()
9 gibi çıkarım, bu fırsatı geri tepemem.Evde kaçta çıkacaksın?
olmadı başka zamana ama sıra nezaman gelir belli olmaz. Kutunda 1 TL veya 500.000 TL olabilir![]()
Ozamana kadar rahat biter9 gibi çıkarım, bu fırsatı geri tepemem.![]()
Yok yok yarışacağım.Aynen @serhatt müsait değilsen sıkıntı yok sonra da alabilirizAma belki de büyük ödülü kaçırırsın....
Yarın erken başlayacağız sen toplu bir etiketleme yap da duyur.Ozamana kadar rahat biter![]()
Yarın öğlen gibi yaparım. Şimdi fazla erkenYok yok yarışacağım.Avucum kaşınıyor.
------
Yarın erken başlayacağız sen toplu bir etiketleme yap da duyur.![]()
Akşam daha çok kişi görür şimdi yapmalısın biraz stratejik ol.Yarın öğlen gibi yaparım. Şimdi fazla erken![]()
Yarına kadar unutulur be. Koskoca başlığa adını ve tarihini duyurduk. Eminim herkes görüyordurAkşam daha çok kişi görür şimdi yapmalısın biraz stratejik ol.![]()
Aman iyi bildiğin gibi yap.Yarına kadar unutulur be. Koskoca başlığa adını ve tarihini duyurduk. Eminim herkes görüyordur![]()
Yeni konu açılırsa burda isim silinip 2. Hafta Sona Erdi yazılırAman iyi bildiğin gibi yap.
Başlık hep böyle kalsın benden sonra yarışacak olana yeni konu açılsın, adım yaşasın bu konuda.![]()
İşte yeni konu açılsa bile ismim kalmalı.Yeni konu açılırsa burda isim silinip 2. Hafta Sona Erdi yazılır
Adını konuda yaşatırız merak etme![]()
Konuda tabloya ekliyoruz herzamanİşte yeni konu açılsa bile ismim kalmalı.
Silersen nasıl yaşatacaksın be?![]()
Nerde bende o şans.Konuda tabloya ekliyoruz herzamanen yüksek miktarı al baş köşeye alırız
![]()
Serhat zaten bir de ben mi yakayımBugün 17.30'da @serhatt ile yarışacağız. 17 gibi konuda olmaya çalışın, eğer o an ben serhat ve @xdragxx aktifsek yarışmaya hemen başlarız. Erkende olabilir.
@Cervantes @emreemreu @Tolstoyevski @Angelica @781Ens @bazinga @mrt-06 @slhttnmtl @12.Adam @Doğan @mesmeso @Burak97 @seyfullXh @Veteran @cehennet @Aserat @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Mircan Saye @MayısKralı @EmreCan @BARON男爵 @AteşBöceği
@HeisenBerg
@denizz19 (sende gel serhat'ı yak önerilerin ile)
Bizimle çok uğraştı. Cezalansın İstiyorumSerhat zaten bir de ben mi yakayım![]()