Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Keşke bu kadar erken çıkmasaydı, onun star ışığından uzun süre yararlanmak isterdim :A şimdi yarışmacı olduktan sonra kaçar @serhatt

@cehennet kurmamız belli oldu.

Bol şans diliyorum @serhatt Her hafta kazanç artıyor. Trende devam edeceğini umuyorum.:Z

• Harika
Reactions: serhatt
Kaç gibi istiyorsun? :A
En erken kaç olur, burada kral sizsiniz. :A @Dosi
------

Umarım 1 TL ile ayrılırsın ozaman :A (yok yok en az 10.000 almanı isterim :A
Ay ne kötü bir insan oldun sen patron olunca. :A

Ne 10.000'i be, kuaför masrafıma bile yetmez. :A
------

Bol şans diliyorum @serhatt Her hafta kazanç artıyor. Trende devam edeceğini umuyorum.:Z
Teşekkür ederim. :Z Ben de bu şans oldukça trendi devam ettiremeyebilirim. :A

En erken kaç olur, burada kral sizsiniz. :A @Dosi
Bana her saat uyar :A ben sunarım başını olmadı ama @xdragxx ile aynı anda olsak fena olmaz :A ben normalde Cumartesi erken yapacaktım. Perşembe'de fena olmaz. Sonrası gezerim mahallede. Okadar saatin yorgunluğunu orman yürüyüşü giderir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Bana her saat uyar :A ben sunarım başını olmadı ama @xdragxx ile aynı anda olsak fena olmaz :A ben normalde Cumartesi erken yapacaktım. Perşembe'de fena olmaz. Sonrası gezerim mahallede. Okadar saatin yorgunluğunu orman yürüyüşü giderir :A
Kuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum. :A @xdragxx da olsun sende ol birinizden biri olmazsa tadı çıkmaz. :A Çok da erken olmasın reytinglerde hezimet yaşamak istemem. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum. :A @xdragxx da olsun sende ol birinizden biri olmazsa tadı çıkmaz. :A Çok da erken olmasın reytinglerde hezimet yaşamak istemem. :A
Reytinglerimiz tavan olur merak etme :A senin enerjin yeter.
@xdragxx Hamdi Bey'in teklifini iletiyor bana. O olmadan zaten sunamam. Hamdi Bey benimle tanışmak isterse fena olmaz ama sır gibi saklanıyor :A

Reytinglerimiz tavan olur merak etme :A senin enerjin yeter.
@xdragxx Hamdi Bey'in teklifini iletiyor bana. O olmadan zaten sunamam. Hamdi Bey benimle tanışmak isterse fena olmaz ama sır gibi saklanıyor :A
Sağol canım, bak sizi de düşünüyorum az kazanmayın diye, ne düşünceli bir insanım gör. :A

Aslında Hamdi'yi alıp gitmek benim niyetim nasılsa para kasası o. :A Kendini teklif etsin bana. :A @cehennet @xdragxx
------

Ben bu hafta küçük açacağım sana özel.:Z
Sevdiğin parlakları seviyorum diye tribe girip beni arkamdan bıçaklama da. :A

Dün kaç kere okadarda değil deyip açtınız :A buraklar ikilisi olarak bence de üzmezsin (umarım) :A

@serhatt 'a pozitif bir ayrıcalık yapmak istiyorum. Bana mavi yerleştirin:A
------

Sağol canım, bak sizi de düşünüyorum az kazanmayın diye, ne düşünceli bir insanım gör. :A

Aslında Hamdi'yi alıp gitmek benim niyetim nasılsa para kasası o. :A Kendini teklif etsin bana. :A @cehennet @xdragxx
------

Sevdiğin parlakları seviyorum diye tribe girip beni arkamdan bıçaklama da. :A

Kutuma bilerek yüksek para koyarlarsa bilki kumpas var. Ben mavi açacağım. Buna eminim:A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi