Ay bunu hiç beklemiyordum.Perşembe günü yarışmacımız @serhatt oldu. Kendisi de müsaitse 18.30 gibi başlarız yarışmaya![]()
Kaç gibi istiyorsun?Ay bunu hiç beklemiyordum.Daha erken olsa olmaz mı?
![]()
Umarım 1 TL ile ayrılırsın ozamanParaları alıp tatile çıkıcam doğru tahmin, daha da durmam buralarda.![]()
En erken kaç olur, burada kral sizsiniz.Kaç gibi istiyorsun?![]()
Ay ne kötü bir insan oldun sen patron olunca.Umarım 1 TL ile ayrılırsın ozaman(yok yok en az 10.000 almanı isterim
![]()
Teşekkür ederim.Bol şans diliyorum @serhatt Her hafta kazanç artıyor. Trende devam edeceğini umuyorum.![]()
Kuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum.Bana her saat uyarben sunarım başını olmadı ama @xdragxx ile aynı anda olsak fena olmaz
ben normalde Cumartesi erken yapacaktım. Perşembe'de fena olmaz. Sonrası gezerim mahallede. Okadar saatin yorgunluğunu orman yürüyüşü giderir
![]()
Reytinglerimiz tavan olur merak etmeKuzenim yurt dışına gideceği için yarın akşam onlara gitmem gerek o yüzden erken olsun istiyorum.@xdragxx da olsun sende ol birinizden biri olmazsa tadı çıkmaz.
Çok da erken olmasın reytinglerde hezimet yaşamak istemem.
![]()
En erken kaç olur, burada kral sizsiniz.@Dosi
------
Ay ne kötü bir insan oldun sen patron olunca.
Ne 10.000'i be, kuaför masrafıma bile yetmez.
------
Teşekkür ederim.Ben de bu şans oldukça trendi devam ettiremeyebilirim.
![]()
@Turkuazz 'ı önerilerinde yakmıştın. Yakışıklı oyuncular hatırına güzellik yaparsın belki serhat'aBen bu hafta küçük açacağım sana özel.![]()
@Turkuazz 'ı önerilerinde yakmıştın. Yakışıklı oyuncular hatırına güzellik yaparsın belki serhat'a![]()
Bakalım bende merak ediyorum. Şu mesajını kaydeteceğim. Kutunu açarken fırlatırımGeçen hafta 500000 açtım. Bu hafta da 500 TL gelir belki kutuma. Stressiz hissediyorum kendimi. Geçen sefer stres vardı üzerimde.![]()
Bakalım bende merak ediyorum. Şu mesajını kaydeteceğim. Kutunu açarken fırlatırım![]()
Dün kaç kere okadarda değil deyip açtınız500 bin çıkmaz. O kadarda değil. Mavi çıkmasa bile kırmızı ihtimalim az.![]()
Sağol canım, bak sizi de düşünüyorum az kazanmayın diye, ne düşünceli bir insanım gör.Reytinglerimiz tavan olur merak etmesenin enerjin yeter.
@xdragxx Hamdi Bey'in teklifini iletiyor bana. O olmadan zaten sunamam. Hamdi Bey benimle tanışmak isterse fena olmaz ama sır gibi saklanıyor![]()
Sevdiğin parlakları seviyorum diye tribe girip beni arkamdan bıçaklama da.Ben bu hafta küçük açacağım sana özel.![]()
Ben dize getiririm onu.
Dün kaç kere okadarda değil deyip açtınızburaklar ikilisi olarak bence de üzmezsin (umarım)
![]()
Şaibelerle dolu bir program bu kime inanacağımı kestiremiyorum artık.@serhatt 'a pozitif bir ayrıcalık yapmak istiyorum. Bana mavi yerleştirin
------
Kutuma bilerek yüksek para koyarlarsa bilki kumpas var. Ben mavi açacağım. Buna eminim![]()