Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın :D yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗
Sağ gösterip sol vurdun :A (öyle bir deyim vardı galiba)
En başında da kırmızıları açtırdın açtırdın sonra Hamdi Bey'i kazıkladın :A kendi kutuna gitmeyecek olmanı tahmin etmeliydi.
Güvenmiyordun. Ben @Tolstoyevski 'nin kutusunu sona bırakırsın sandım ve 40 bin ile 150 bin zaten 90bin civari bir teklif gelirdi gibi. Her halükarda şanslı çıktın :A
Katılımın için teşekkürler. Artık seyirci olarak aramızda olmaya devam et :Z

Sağ gösterip sol vurdun :A (öyle bir deyim vardı galiba)
En başında da kırmızıları açtırdın açtırdın sonra Hamdi Bey'i kazıkladın :A kendi kutuna gitmeyecek olmanı tahmin etmeliydi.
Güvenmiyordun. Ben @Tolstoyevski 'nin kutusunu sona bırakırsın sandım ve 40 bin ile 150 bin zaten 90bin civari bir teklif gelirdi gibi. Her halükarda şanslı çıktın :A
Katılımın için teşekkürler. Artık seyirci olarak aramızda olmaya devam et :Z
son 4 te kararsız kaldım bir an ama sonradan 110 bini onayladım.tabloya bakıldığında 90 binde onaylamayabilirdim ama 110 binde onaylamaya karar aldım.zaten son 4 te ilk açılan kutu 500 bindi :D haklısın ilkin fazla kırmızı açıldı ama sonrasında tablo iyidi :D

• Harika
Reactions: Dosi
son 4 te kararsız kaldım bir an ama sonradan 110 bini onayladım.tabloya bakıldığında 90 binde onaylamayabilirdim ama 110 binde onaylamaya karar aldım.zaten son 4 te ilk açılan kutu 500 bindi :D haklısın ilkin fazla kırmızı açıldı ama sonrasında tablo iyidi :D
Bu arada saatlerce bu konuda olduğum için diğer bildirimlere bakamadım ve deminden beri 8 bildirim yanıyor. 22 sayfa bakmam gerekiyor bildirimlere hangileri kalmış diye:F @Tolstoyevski @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: Turkuazz and Dosi
@Dosi ve @xdragxx özelden beni tehdit etti, elimdeki görüntüleri paylaşırsam kazandığım ödülü vermeyeceklerini söylediler. Kararsızım paylaşıp paylaşmamak konusunda...
Bu tür ithamlar devam ederse 75.000 TL'yi yanlışlık olmuş diye 7.500 TL olarak vereceğiz :A

• İlginç
Reactions: phoebebuffay
@Cervantes imza topladı artı @serhatt ile senin kirli oyunlarını gördük. Ben ve @xdragxx i birbirine düşürmeye çalıştınız :A
Sen zaten yarıştın alacağını aldın. Bugünde sana kutu açtırarak sana kaptırılan paraları telefi ettik az çok :A
Ben kimseyi birbirine düşürmeye çalışmam, direkt mezara düşürürüm. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı. :A @serhatt

Ekli dosyayı görüntüle 104856
Çekim esnasında böyleler, çekim bittikten sonra aşağdaki gibiler, belgeli ispatlı hem de. :A @Dosi @xdragxx

maxresdefault.jpg

------

Bize sökmez bu numaralar :A
E4rkTDZWEAI-sKw.jpg