İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlarAllah seni ne yapmasın açılanları değil kalan kutu sayılarını diyorım![]()
Aşağıda da kalan paralar. Diğerleri silindi
İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlarAllah seni ne yapmasın açılanları değil kalan kutu sayılarını diyorım![]()
İşte yanında miktar yazılmaya laf kalanlar
Aşağıda da kalan paralar. Diğerleri silindi![]()
18 diyorum son kararımdırHayır senin dediğini söylüyoruz sadeceİyi hissediyorsan hemen açabilirim de sıkıntı yok
------
Asılsız iddialar diye belirtmiştim aslında![]()
@Cervantes imza topladı artı @serhatt ile senin kirli oyunlarını gördük. Ben ve @xdragxx i birbirine düşürmeye çalıştınız@Dosi bu şahıs hani bu hafta programı sunmayacaktı? Programı protesto ediyorum.
Benim yerime @Dosi hissetti o öyle dedi. Ben bir şey demedimHayır senin dediğini söylüyoruz sadeceİyi hissediyorsan hemen açabilirim de sıkıntı yok
------
Asılsız iddialar diye belirtmiştim aslında![]()
@HeisenBerg helal olsun açtın 25.000 TL'yi18 diyorum son kararımdır![]()
Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsunAsılsız iddialar diye belirtmiştim aslında![]()
Sen demedim mi tüm gün ben üzerim kutumu açmasın diyeBenim yerime @Dosi hissetti o öyle dedi. Ben bir şey demedim![]()
Varsa gerçek çıkar ortaya hodri meydan...Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsun![]()
1-5-17-20-23-24 mü kaldı
Aynen öyle1-5-17-20-23-24 mü kaldı![]()
@Cervantes imza topladı artı @serhatt ile senin kirli oyunlarını gördük. Ben ve @xdragxx i birbirine düşürmeye çalıştınız
Sen zaten yarıştın alacağını aldın. Bugünde sana kutu açtırarak sana kaptırılan paraları telefi ettik az çok![]()
Stüdyonun perde arkasında yaşanan gerçekleri ortaya çıkarmamı mı istiyorsun![]()
Konuyu açıklığa kavuşturdum. Boş iddialara karnımız tokVarsa gerçek çıkar ortaya hodri meydan...
Sen demedim mi tüm gün ben üzerim kutumu açmasın diye![]()
20 diyorumAynen öyle
Veteran ve cehennet'ten vazgeçtin bu zamana kadar...
Sen kendi hissini söyle merak ettim
@Gerekli24 adlı arkadaşımız ilk 2 yarışmada 500.000 TL açtı20 diyorum![]()
Sen kendi hissini söyle merak ettim![]()