Eveeet @Gerekli24 üst üste 3 kez 500.000 TL açtı......son kararımdır![]()
Desem de inanmayın
Eveeet @Gerekli24 üst üste 3 kez 500.000 TL açtı......son kararımdır![]()
Ciddi sandımEveeet @Gerekli24 üst üste 3 kez 500.000 TL açtı......
Desem de inanmayınŞeytanın bacağını kırdı ve 5.000 TL açtı Hamdi Bey'i bekliyoruz
![]()
İki haftada yoktum, belli olmaz belki elim uğurlu gelirKanalımızda herşey açık ve dürüst bir şekilde ilerliyor.
Sunucuma güveniyorum. 1 senedir kanalımda iş yapıyor. Bir kaç asılsız iddia üzeri hemen kovacağımı sandılar
------
Aynen senden vazgeçtiler. Korkuyorlar yakarsın diye![]()
17 iyimi dir sence ?İki haftada yoktum, belli olmaz belki elim uğurlu gelir@Turkuazz
Yaa ben gibi bir yarışmacıyı bir daha zor bulursunuz.Aynen o çok hızlıydı bizde hepimiz acemiydiknormal
Söylesem mi söylemesem mi diye düşünmüştüm de gerçi öbür konuda da açık açık konuştukNe dedi?![]()
Reyting getirmezsen harcanırsın dikkat et. Geçen sezon reyting getirmediğim için beni yarışmadan kovmuşlardı Kerem ve Sokak Sanatı. Ama gerçekleri itiraf etemediğimden yarışmadan kendi kararımla çekilmiş gibi davranmıştım...
Yarışma başlamadan önce keşke 16 ya da 18 olsaydı demiştim, hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum17 iyimi dir sence ?![]()
Rakip kanalın rakip yarışmasıSöylesem mi söylemesem mi diye düşünmüştüm de gerçi öbür konuda da açık açık konuştuk![]()
Yok biz programda canlı yayında kavga ettik
kaç kutu daha seçiyoruz şimdi ?Hamdi Bey bu iyi gidişe karşılıksız kalmadı ve ilk kez 6 haneli bir teklifle geldi.
Hamdi Bey'in 100.000 TL'lik teklifine var mısın yok musun? @Turkuazz
Kaosssssssss
Phoebe öyle demiyor.Kanalımızda herşey açık ve dürüst bir şekilde ilerliyor.
Sunucuma güveniyorum. 1 senedir kanalımda iş yapıyor. Bir kaç asılsız iddia üzeri hemen kovacağımı sandılar
------
Aynen senden vazgeçtiler. Korkuyorlar yakarsın diye![]()
Kırmızı? En başından üzerim falan diyorsun![]()
Son 6 kutu.kaç kutu daha seçiyoruz şimdi ?
Ve ben bunu kaçırdım öyle mi.Yok biz programda canlı yayında kavga ettikkartları açık oynuyoruz iftira atma
kanıtlayacak birşeyin yok programda konuştuğumuz için @xdragxx @slhttnmtl
Geri sarar izleriz.Ve ben bunu kaçırdım öyle mi.![]()
@phoebebuffay ortalığı karıştırmak istiyor sadece. @xdragxx aile gibiyiz diyor. Ben de ona güveniyorum 1 senedir kanalda işbirliği yapıyorum diyorum. Aile içi ufak tefek anlaşmazlıklar olur ki bunuda arka planda değil seyirciler önünde konuştuk ve programı sunmaya devam ediyor. Bizim laf senetKaosssssssss![]()
![]()
Phoebe öyle demiyor.![]()