Yoooooook artııııııık.10 numarayı açın son kararımdır![]()
Ne güzel 10'u açmayacaktın gittin 500.000 TL'yi buldun....
Teklif öncesi son kutu...
Yoooooook artııııııık.10 numarayı açın son kararımdır![]()
Yoooooook artııııııık.
Biraz geç geldin ama yetiştinSen gel dediğin için geldim.Anladığım kadarıyla yaptım bişey
Biraz erken deseydin keşkeEns i açalım.
salık olsun şimdi 7 yi açalım çünkü ilk onda karar almıştımYoooooook artııııııık.
Son kararını neden değiştirdi ki sözüm dinlese küçük açacaktı...Yoooooook artııııııık.
7 demedin mi. Böyle cayanlar yanıyor.10 numarayı açın son kararımdır![]()
Annem temizlik yaptı sonra haber yemek derken ancaBiraz geç geldin ama yetiştin![]()
Bugün yarışsaydın şanslı olurdun. Kutunda çok para vardı
12.adam da 7 diyorsalık oslun şimdi 7 yi açalım çünkü ilk onda karar almıştım![]()
son anda 10 dedim7 demedin mi. Böyle cayanlar yanıyor.
son kararımdır12.adam da 7 diyor
Son kararın mı iyi düşün bak teklif gelecek bu kutu sonrasında![]()
Yazdım ya el insaf gavur musun?Biraz erken deseydin keşke
Bilmiyorum belki onda da yüksek bir şey vardır ama 500.000 TL'den kötü olmazdı...
son anda 10 dedim
------
son kararımdır![]()
Baaak şimdi de 1 TL açtınson anda 10 dedim
------
son kararımdır![]()
çok haklısın değişiyor ard arda aynı renk çıkabiliyorBaaak şimdi de 1 TL açtın
Bu arada genel tabloya bakacak olursak da üst üste mavi gelmez, kırmızı gelmez tezinin oldukça yanlış olduğunu görüyoruz....
Hamdi Bey'in teklifini bekleyelim. Genel anlamda güzel tur oldu 6 mavi 1 kırmızı açtık.
Bunu hesapladın ama....Baaak şimdi de 1 TL açtın
Bu arada genel tabloya bakacak olursak da üst üste mavi gelmez, kırmızı gelmez tezinin oldukça yanlış olduğunu görüyoruz....
Hamdi Bey'in teklifini bekleyelim. Genel anlamda güzel tur oldu 6 mavi 1 kırmızı açtık.
Yani robot seçiyor sonuçta öyle üst üste mavi, kırmızı düşünmezçok haklısın değişiyor ard arda aynı renk çıkabiliyor![]()
iyi para aslında ama gittiğimiz kadar yarışmada kalalım yokumYani robot seçiyor sonuçta öyle üst üste mavi, kırmızı düşünmez
------
Hamdi Beyyy cimriliğini konuşturuyor ve 65.000 TL veriyooor
Var mısın yok musun @Turkuazz Seni sevdim @phoebebuffay'i geçmeni isterim o 75.000 TL almıştı....
Devam et sonuna kadar ben izleyeyim artıkYani robot seçiyor sonuçta öyle üst üste mavi, kırmızı düşünmez
------
Hamdi Beyyy cimriliğini konuşturuyor ve 65.000 TL veriyooor
Var mısın yok musun @Turkuazz Seni sevdim @phoebebuffay'i geçmeni isterim o 75.000 TL almıştı....
Yokuuuuum diyoooooooooooor.iyi para aslında ama gittiğimiz kadar yarışmada kalalım yokum![]()