5 numarada kırmzııHislerin hiç yanılmadı şuana kadar ve bu kez sarı birşey demiştin@Turkuazz ama sarılar değerli uzak dursun Belkide
![]()
5 numarada kırmzııHislerin hiç yanılmadı şuana kadar ve bu kez sarı birşey demiştin@Turkuazz ama sarılar değerli uzak dursun Belkide
![]()
Açıyorum Emre'nin kutusunu o zaman?5 numarada kırmzıı![]()
Uzak dura dura aylar geçecek ve eminim ki bu yarışmadaki tüm yarışmacılar yarıştığında bile benim hiç kutum açılmamış olacak ya da hep sonlarda açılacak böyle..Hislerin hiç yanılmadı şuana kadar ve bu kez sarı birşey demiştin@Turkuazz ama sarılar değerli uzak dursun Belkide
![]()
10.000 TL vardı iyi iyitamamdır![]()
haklsıın bi oydu10.000 TL vardı iyi iyi
Teklif öncesi son 2 kutuSöyleyip vazgeçtiğin tek kutu şu anda Veteran galiba onun da dipnotunu vereyim
![]()
Yeni kutu ya o olsun ya da bir başkası seçim senin bekliyoruzhaklsıın bi oydu![]()
o biraz krımzıya yakın duruyorYeni kutu ya o olsun ya da bir başkası seçim senin bekliyoruz![]()
13 'Ü aç yanılmasın
781Ens ve mrt-06 yani. Bu iki arkadaşın kutusu hakkında varsa görüşü olan söylesino biraz krımzıya yakın duruyor7 ile 10 arasında kararsızım
![]()
İlk konuya bak ona göre fikir yürüto biraz krımzıya yakın duruyor7 ile 10 arasında kararsızım
![]()
13 açıldı. 500.000 vardı13 'Ü aç yanılmasın
Açarsa 500'Mü alacak iyi paraymışİlk konuya bak ona göre fikir yürüt
------
13 açıldı. 500.000 vardı![]()
Biri mavi, biri eski kırmızı781Ens ve mrt-06 yani. Bu iki arkadaşın kutusu hakkında varsa görüşü olan söylesin![]()
Son kararın mı?
Açtı kötü oldu amaAçarsa 500'Mü alacak iyi paraymış
10 numarayı açın son kararımdırSon kararın mı?![]()
Ens i açalım.@12.Adam 781Ens'i mi açalım mrt-06 mı?![]()
Sen gel dediğin için geldim.Anladığım kadarıyla yaptım bişeyAçtı kötü oldu ama![]()