Sana az bileSunucuya bir olup bana kumpas ha..
Sana az bileSunucuya bir olup bana kumpas ha..
Sen seversin ama böyle hainlikleri
Size inat 500.000 alacamSana az bile
Hadi bakalım görecezSize inat 500.000 alacam
5 sıfır fazladan yazmışsınSize inat 500.000 alacam
Beşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın5 sıfır fazladan yazmışsın
UuuuuuuuuuBeşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın
Hocam jüri olmuşHadi bakalım görecez
Forumun en büyük Tarkancısı benim zaten sıkıntı olmazHocam jüri olmuşKuzu çevirme yer misin hocam..
Beşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın
En son böyle şeyler dediğinde tersine dönüp şampiyonlar ligi gibi Avrupa kurası çekmişti GalatasarayBeşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın
Bu yarışsa hep 1 verirdim @xdragxx
Galatasaray kolay gruplarda mücadele etmez zatenEn son böyle şeyler dediğinde tersine dönüp şampiyonlar ligi gibi Avrupa kurası çekmişti Galatasaray
Bu yarışsa hep 1 verirdim @xdragxx
Senin hainliğini biliyoruz zaten şaşırtıcı olmaz.Galatasaray kolay gruplarda mücadele etmez zaten
Bak hala bu diyor.. Sana sürekli hainlik yapacam
Tamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sanaSenin hainliğini biliyoruz zaten şaşırtıcı olmaz.
Böyle diyip sonra 40 bilmem maçta 5 galibiyet zor alıyorsunuz
Kimsenin sizin gibi istatistiği yok sana güveneceğimi mi sandınTamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sana
Hiçbir Türk takımı galibiyet alamıyor daha..
Ne zaman başladın bu hainliklere ilk başlarda böyle değildin senTamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sana
Hiçbir Türk takımı galibiyet alamıyor daha..
Hepimizin çeşitli becerileri var..Hepsinden en haini sensin gibi ama dimi @Gerekli24
Kendi hainliği örtmek için masum insanları suçluyorHepsinden en haini sensin gibi ama dimi @Gerekli24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?