GodnattYarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese
GodnattYarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese
Mesajları okuyan ziyaretçi bizi böyle sanıyorFinal haftasından sonra da ara ara özel bölümler güzel olur cidden.
Bu sefer size mavi kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Yakmakla meşhur @Gerekli24 , @Mircan Saye ve @BARON男爵 cephenin en önünde olacaklar.
Aynen çözdum@Doğan reis çözmüş kimin önerisini dinleyip dinlemeyeceğini. @Mircan Saye
------
Her türlü yakıyorsun işte. Milleti kırmızı açarak, kendini kutunda mavi olarak yaktın.
SaBurayı görememişim Çok tebrikler @Doğan, güzel kazanmışsın
Saol kardesımBurayı görememişim Çok tebrikler @Doğan, güzel kazanmışsın
İyi gibi.. Seni sormalı@Maskeli Fedai Bugün kendini nasıl hissediyorsun
Benden deİyi gibi.. Seni sormalı
Akşam 8:30, 9 gibi olurBenden de
Bugün kaç gibi müsait olursun
20.00 olmaz mı şansımız yok muAkşam 8:30, 9 gibi olur
O saatte yürüyüşte olurum gibi ama duruma bakarız20.00 olmaz mı şansımız yok mu
Tamam o zaman 20.30 diyelim erkenden gelirsen erken başlarızO saatte yürüyüşte olurum gibi ama duruma bakarız
İki part mı tek part mı olacakTamam o zaman 20.30 diyelim erkenden gelirsen erken başlarız
Sana ne lazımİki part mı tek part mı olacak
İki part olabilir gibi Yarın erkenden yapıp bitiririz sonraSana ne lazım
Tamamdır bakarız duruma İkisi de uygun benim içinİki part olabilir gibi Yarın erkenden yapıp bitiririz sonra
Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağımTamamdır bakarız duruma İkisi de uygun benim için
Bence de yakın bu haini @Maskeli FedaiVaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağım B
Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağım
Sunucuya bir olup bana kumpas ha..
Sana yaptıklarını unutma.Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağım
Sen seversin ama böyle hainlikleriSunucuya bir olup bana kumpas ha..