Maskeli Fedai
Favori Üye
Bana forumda hiçbir ayıplarını görmedim hatta @Sherlock foruma girer girmez bana Menejer oyununa çağırdı
Bizim hainliğimiz kendi içimizde Dışarıya son derece efendiyiz..Bana forumda hiçbir ayıplarını görmedim hatta @Sherlock foruma girer girmez bana Menejer oyununa çağırdı
Bedel ödeyeceksin. @Maskeli Fedai
Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum@Maskeli Fedai'ye bak, yarışmacı olmuş.
Mükemmel analiz ve tahminlerimle burada olmaya çalışacağım.Güzel tavsiyelerinizi bekliyorum
@Gerekli24 örnek alsın seni.Mükemmel analiz ve tahminlerimle burada olmaya çalışacağım.
O zaten benim yarışmada en büyük destekcim oldu@Gerekli24 örnek alsın seni.
Hiç öyle davranmadın banaBizim hainliğimiz kendi içimizde Dışarıya son derece efendiyiz..
500 TL'yi görünce doyamamış benim kutuyu açmayaOnu açtık kardeşim
Diğer yoldaşlarına oranla yakma ihtimalin baya düşük senin500 TL'yi görünce doyamamış benim kutuyu açmaya
Aldık herhaldeBol şans dilerim @Maskeli Fedai
İlk yarışmadan ders almışsındır umarım
20.00 uygun mu bu aradaAldık herhalde
Tüyolarını bekliyoruz
Yok eskisi gibi değilim Artı modum aşırı düşük ama senin için aktif olurumAldık herhalde
Tüyolarını bekliyoruz
Part part da yapabiliriz Maskeli Fedai'den böyle bir istek de varYok eskisi gibi değilim Artı modum aşırı düşük ama senin için aktif olurum
Çok fazla kişiye hainlik yapmış zamanında. Şimdi o hainlik ettiği arkadaşlar intikam için bekliyorlarmış. O yüzden dedim bedel ödeyeceksin diye. @Maskeli FedaiGün intikam günü galiba @Maskeli Fedai bedel ödeyeceksin demiş te @Cervantes