Maskeli Fedai
Favori Üye
Umarım yakmazsınız@Maskeli Fedai kura çekildi. @xdragxx tek tek çekerken sana 1 TL olduğunu gördüğüm an stop dedim ve ben çektim
Umarım yakmazsınız@Maskeli Fedai kura çekildi. @xdragxx tek tek çekerken sana 1 TL olduğunu gördüğüm an stop dedim ve ben çektim
Bilemem hep yarışmacılar en azından sarı renk alsın isterim ama sen en az 10 bin alUmarım yakmazsınız
Evet duymuştum işte bu gün herkese fırsat doğduÇok fazla kişiye hainlik yapmış zamanında. Şimdi o hainlik ettiği arkadaşlar intikam için bekliyorlarmış. O yüzden dedim bedel ödeyeceksin diye. @Maskeli Fedai
Nasıl bir yarım hikaye .A@Tolstoyevski bugün yok mu sponsorlardan ikramlık bir şeyler?
------
Yarım kalan bir hikaye vardı ve devamı gelecekti sözde. @xdragxx
Sen, Dosi ve Tolstoyevski 'nin yer aldığı filmin hikayesi yarım kalmamış mıydı? Devamı yayınlandı da ben mi kaçırdım yoksa?Nasıl bir yarım hikaye .A
Yok yok gelecek 3 güneSen, Dosi ve Tolstoyevski 'nin yer aldığı filmin hikayesi yarım kalmamış mıydı? Devamı yayınlandı da ben mi kaçırdım yoksa?
3 dakka bekleteceğiz
Hiç sevmem Dosi hanım..
Yürek sevilmez mi yuuuuuuh Diyarbakırlı olacan bir deHiç sevmem Dosi hanım..
Ay yurt dışında da sakatat yemezsin be...
Ahahahahhaa Belki de iyi yapılmadığı için sevmiyorumdur bilememYürek sevilmez mi yuuuuuuh Diyarbakırlı olacan bir de
Tadı harika. Hele kavurma aşırı lezzetli olmuş. Ayran eşliğinde yemek için sabırsızlanıyorum.Ay yurt dışında da sakatat yemezsin be...
Kavurmayı çok severim bak onun yeri ayrı.Tadı harika. Hele kavurma aşırı lezzetli olmuş. Ayran eşliğinde yemek için sabırsızlanıyorum.
Adım Maskeli Fedai, forumda hainliklerimle ve goygoyumla tanınırım. İnsanlarla uğraşmayı çok severim. Umarım güzel paralar kazanacağım
Yahu Maskeli Fedai ne gerçek adını söyle de tanımayanlar bilsinAdım Maskeli Fedai, forumda hainliklerimle ve goygoyumla tanınırım. İnsanlarla uğraşmayı çok severim. Umarım güzel paralar kazanacağım