Bence kapanışı böyle yapınİlla bu pazar olmasa da olur gerekirse kapanış haftasının son deminde de olabilir mesela Mikasa hanım da kabul ederse @Dosi
Bence kapanışı böyle yapınİlla bu pazar olmasa da olur gerekirse kapanış haftasının son deminde de olabilir mesela Mikasa hanım da kabul ederse @Dosi
Bana süre verinİlla bu pazar olmasa da olur gerekirse kapanış haftasının son deminde de olabilir mesela Mikasa hanım da kabul ederse @Dosi
Son 2'ye kaldı 25.000 TL'ydi oEkli dosyayı görüntüle 108613
Onlar zamanı gelince yakacak, hem 15 açılmamış. Açılsa belki yakacaktı.
Yok kapanış için daha çılgın bir planım var Ama ikili bir dosi-tolsto yarışması yapabilirizBence kapanışı böyle yapın
Dur belli olmaz o işlerYav ne olacak zaten haftaya pazar kepenkleri kapatıyoruz @Tolstoyevski ile yarışın kanal sahipleri olarak parayı yarışmacılara dağıtırsınız 1.5 saat sürecek mini bir yarışma yaparız
Bu sefer kimi getireceksin kendin yarışırken Mesut Özil'i falan getirmişsinSon 2'ye kaldı 25.000 TL'ydi o
------
Yok kapanış için daha çılgın bir planım var Ama ikili bir dosi-tolsto yarışması yapabiliriz
Getiririz birilerini Ben değil sağ olsun @Dosi getirdiBu sefer kimi getireceksin kendin yarışırken Mesut Özil'i falan getirmişsin
Evet bunun kesinlikle gerçekleşmesi lazım. Baya eğlenceli olur.@Dosi ile mini VMYM'ye katılsak mı kendisi kabul etmez gerçi de kedi fare gibi kavga ede ede zor bitirirdik haşlardı beni valla neden bunu açtırdın diye @Yakamoz-Asi @Gerekli24
Kaoslarda ben bile arada göremedimBurayı görememişim Çok tebrikler @Doğan, güzel kazanmışsın
Final haftası haftaya olacakEvet bunun kesinlikle gerçekleşmesi lazım. Baya eğlenceli olur.
Zamanında 500 bin aldım, @Tolstoyevski ise 150 bindi galiba. Varsın mavi olsun bu kez @xdragxxEvet bunun kesinlikle gerçekleşmesi lazım. Baya eğlenceli olur.
Ekstradan başım çatlıyor Zorlu bir geceKaoslarda ben bile arada göremedim
Parayı bir zahmet yarışmacılara dağıtın artık siz almayın sadece yarışınZamanında 500 bin aldım, @Tolstoyevski ise 150 bindi galiba. Varsın mavi olsun bu kez @xdragxx
Ben kendi payımıda yarısını vermiştimParayı bir zahmet yarışmacılara dağıtın artık siz almayın sadece yarışın
Final haftasından sonra da ara ara özel bölümler güzel olur cidden.Final haftası haftaya olacak
Ondan sonra da ekstra çılgınlıklarda dolu fantezi dolu 2-3 yarışma daha yapacaz
Bu sefer size mavi kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Yakmakla meşhur @Gerekli24 , @Mircan Saye ve @BARON男爵 cephenin en önünde olacaklar.Zamanında 500 bin aldım, @Tolstoyevski ise 150 bindi galiba. Varsın mavi olsun bu kez @xdragxx
Aynen arada yaparız böyle şeylerFinal haftasından sonra da ara ara özel bölümler güzel olur cidden.
Bu sefer size mavi kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Yakmakla meşhur @Gerekli24 , @Mircan Saye ve @BARON男爵 cephenin en önünde olacaklar.
Yarına erken kalkacağım. İyi geceler herkeseFinal haftasından sonra da ara ara özel bölümler güzel olur cidden.
Bu sefer size mavi kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Yakmakla meşhur @Gerekli24 , @Mircan Saye ve @BARON男爵 cephenin en önünde olacaklar.
Hadi iyi geceler o zamanYarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese
İyi geceler. Allah rahatlık versin.Yarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese