Sana az bileSunucuya bir olup bana kumpas ha..![]()
Sana az bileSunucuya bir olup bana kumpas ha..![]()
Sen seversin ama böyle hainlikleri![]()
Size inat 500.000 alacamSana az bile![]()
Hadi bakalım görecezSize inat 500.000 alacam![]()
![]()
5 sıfır fazladan yazmışsınSize inat 500.000 alacam![]()
![]()
Beşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın5 sıfır fazladan yazmışsın![]()
UuuuuuuuuuBeşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın![]()
Hocam jüri olmuşHadi bakalım görecez![]()
Forumun en büyük Tarkancısı benim zaten sıkıntı olmazHocam jüri olmuşKuzu çevirme yer misin hocam..
Beşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın![]()
En son böyle şeyler dediğinde tersine dönüp şampiyonlar ligi gibi Avrupa kurası çekmişti GalatasarayBeşiktaş'ın her maç yiyeceği skoru yazmışsın![]()
Bu yarışsa hep 1 verirdim @xdragxx
Galatasaray kolay gruplarda mücadele etmez zatenEn son böyle şeyler dediğinde tersine dönüp şampiyonlar ligi gibi Avrupa kurası çekmişti Galatasaray
Bu yarışsa hep 1 verirdim @xdragxx
Senin hainliğini biliyoruz zaten şaşırtıcı olmaz.Galatasaray kolay gruplarda mücadele etmez zaten
Bak hala bu diyor.. Sana sürekli hainlik yapacam![]()
![]()
Tamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sanaSenin hainliğini biliyoruz zaten şaşırtıcı olmaz.
Böyle diyip sonra 40 bilmem maçta 5 galibiyet zor alıyorsunuz![]()
Kimsenin sizin gibi istatistiği yok sana güveneceğimi mi sandınTamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sana
Hiçbir Türk takımı galibiyet alamıyor daha..![]()
Ne zaman başladın bu hainliklere ilk başlarda böyle değildin senTamam tamam artık hainlik yok zaytin dalı uzatıyorum sana
Hiçbir Türk takımı galibiyet alamıyor daha..![]()
Hepimizin çeşitli becerileri var..Hepsinden en haini sensin gibi ama dimi @Gerekli24![]()
Kendi hainliği örtmek için masum insanları suçluyorHepsinden en haini sensin gibi ama dimi @Gerekli24![]()