GodnattYarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese![]()
GodnattYarına erken kalkacağım. İyi geceler herkese![]()
Mesajları okuyan ziyaretçi bizi böyle sanıyorFinal haftasından sonra da ara ara özel bölümler güzel olur cidden.
Bu sefer size mavi kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.Yakmakla meşhur @Gerekli24 , @Mircan Saye ve @BARON男爵 cephenin en önünde olacaklar.
![]()
Aynen çözdum@Doğan reis çözmüş kimin önerisini dinleyip dinlemeyeceğini.@Mircan Saye
------
Her türlü yakıyorsun işte.Milleti kırmızı açarak, kendini kutunda mavi olarak yaktın.
![]()
Sa
Saol kardesım
Benden deİyi gibi..Seni sormalı
![]()
Akşam 8:30, 9 gibi olurBenden de
Bugün kaç gibi müsait olursun![]()
20.00 olmaz mı şansımız yok muAkşam 8:30, 9 gibi olur![]()
O saatte yürüyüşte olurum gibi ama duruma bakarız20.00 olmaz mı şansımız yok mu![]()
Tamam o zaman 20.30 diyelim erkenden gelirsen erken başlarızO saatte yürüyüşte olurum gibi ama duruma bakarız![]()
İki part mı tek part mı olacakTamam o zaman 20.30 diyelim erkenden gelirsen erken başlarız![]()
Sana ne lazımİki part mı tek part mı olacak![]()
İki part olabilir gibiSana ne lazım![]()
Tamamdır bakarız durumaİki part olabilir gibiYarın erkenden yapıp bitiririz sonra
![]()
Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağımTamamdır bakarız durumaİkisi de uygun benim için
![]()
Bence de yakın bu haini @Maskeli FedaiVaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağımB
Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağım![]()
Sunucuya bir olup bana kumpas ha..
Sana yaptıklarını unutma.Vaktim olursa bu hain yarışırken burada olup onu sabote etmeye çalışacağım![]()
Sen seversin ama böyle hainlikleriSunucuya bir olup bana kumpas ha..![]()