Biz de soru sormuştuk ama.Eskiden böyle eşcinsel konuları dönmezdi ki. Tamamen karşı cins odaklı konuşuyordu @xemrexxx ve arkadaşları Kızlar erkekleri överdi, Emre kadınları. Çiğdemin gelmesiyle değişti olaylar.
Biz de soru sormuştuk ama.Eskiden böyle eşcinsel konuları dönmezdi ki. Tamamen karşı cins odaklı konuşuyordu @xemrexxx ve arkadaşları Kızlar erkekleri överdi, Emre kadınları. Çiğdemin gelmesiyle değişti olaylar.
BHNDleri bir arada cevaplıyorumBiz de soru sormuştuk ama.
Destere candır ya onun hakkında sadece iyi şeyler diyebilerim İlk foruma geldiğim günlerde her gün beraberdik. Alınganlığı yok, gereksiz hareketler sergilemez, ergenliği hiç yaşamamış gibi. 20 yaşında bile çok olgun davranıyordu. Reyizimiz, her şeyimiz. Vadicilere öyle güzel laf atıyordu ki alınmıyorlardı bile. Şu aralar espri kalitesinde düşüş var ama. Genellikle kadın ve eşcinsellik üzerinden espriler yapıyor eskiden daha yaratıcıydı. Fazla aklını bura vermiyor o yüzden galiba. Fazla bir şey söylemeyeceğim zaten yok buralarda. Destere candır, üstaddır, forum efsanesidir her zaman burada yeri vardır.destere hakkında ne düşünüyorsun , onun yerine ben sorayım geldiğinde sen olmucaksın ona okuturum @S.G.A.T. @Harunnn60 @mrt-06
Tolga Çevik taktiği uyguluyordu işte sempatik sapık modeliDestere candır ya onun hakkında sadece iyi şeyler diyebilerim İlk foruma geldiğim günlerde her gün beraberdik. Alınganlığı yok, gereksiz hareketler sergilemez, ergenliği hiç yaşamamış gibi. 20 yaşında bile çok olgun davranıyordu. Reyizimiz, her şeyimiz. Vadicilere öyle güzel laf atıyordu ki alınmıyorlardı bile. Şu aralar espri kalitesinde düşüş var ama. Genellikle kadın ve eşcinsellik üzerinden espriler yapıyor eskiden daha yaratıcıydı. Fazla aklını bura vermiyor o yüzden galiba. Fazla bir şey söylemeyeceğim zaten yok buralarda. Destere candır, üstaddır, forum efsanesidir her zaman burada yeri vardır.
Genellikle pozitif düşünceler. Geçen yaz ortak projeler yaptık. Çok çalışkan biri olduğunu düşünüyorum, aynı zaman da çok da becerikli. Muhtemelen hayatında da tüm işlerini forumdaki gibi ciddiye alıyorsundur. Gelecekte bunun bir çok faydasını göreceğini düşünüyorum. Genellikle çok saygılı, medeni seviyesi yüksek, gördüğüm kadarıyla da kültürlü bir arkadaşımızsın. Dikkatimi çeken hususlardan biri izlediğin diziler hep kaliteli diziler oluyor, Total işlerinin yakınından geçmiyorsun. Forum için aslında çok önemli bir isimsin. Forumun güncel kalmasında çok büyük katkın mevcut. Bu konudan hakkının pek verilmediğini düşünüyorum. Açtığın haber konu sayısı neredeyse hiç bir hafta düşmüyor. İyi bir ortalaman var. Yorumlarını okumak güzel, konuların zaten haber değer taşıdığı için dizi izleyen neredeyse herkes okuyordur.Aa askere gideceğini bilmiyordum son gelişmelerden bayağı uzak kalmışım. 😱 Benim hakkımda neler düşünüyorsun? @S.G.A.T.
Mahsene kapatacağına askere gitsin bari Vatana hizmetsin diye düşündüğünü umut ediyorum@Harunnn60 Sence destereyi Mahsenemi kapattı yoksa Askere mi ihbar etti herkesin aklında bu soru var @S.G.A.T. @mrt-06 @xemrexxx
Aaa hem öyle bir bahaneside olucak kendini haklamak içinMahsene kapatacağına askere gitsin bari Vatana hizmetsin diye düşündüğünü umut ediyorum
İyi geceler Çiğdem iyice uykusuz kalmışsın. İkinci cümleyi anlamadım, her ihtimala karşı olmamamışı attım.Askere gittiğin zamanda Selim gibi davranmaya devam edecekmisin
Pembe tezkere oluyormuş XanTier anlatmıştı hem foruma gelmiş olursun 2 günde
Adamlara sarkarsan Selim gibi seni eve yolluyorlarmış İşe yarayabilir orada Selim taklitiİyi geceler Çiğdem iyice uykusuz kalmışsın. İkinci cümleyi anlamadım, her ihtimala karşı olmamamışı attım.
bu olmamış Selim'e millete sarkıyor dediğin içindi.Adamlara sarkarsan Selim gibi seni eve yolluyorlarmış İşe yarayabilir orada Selim takliti
Sözde abilik yapıyormuş öyle mi diyelim ayollbu olmamış Selim'e millete sarkıyor dediğin içindi.
senin Selimlen-Serhanlan derdin ne be çirkef gudubet Git az ötede oynaSözde abilik yapıyormuş öyle mi diyelim ayoll
Sen bir şey demeSözde abilik yapıyormuş öyle mi diyelim ayoll
senin Selimlen-Serhanlan derdin ne be çirkef gudubet Git az ötede oyna
Aaa oda hiç bir şey beğenmiyor Şarhoş - Mafya - SelimSen bir şey deme
Şimdi yatıyorum yarın devam ederizİyi geceler Çiğdem iyice uykusuz kalmışsın. İkinci cümleyi anlamadım, her ihtimala karşı olmamamışı attım.
Doğru düzgün bişeyler söyle sende adamaAaa oda hiç bir şey beğenmiyor Şarhoş - Mafya - Selim
ZIbar ve bi daha kalkmaŞimdi yatıyorum yarın devam ederiz