@DarkLegenD duy bunu Ama bisex olma ihtim yüksek @xemrexxx sayesinde
@DarkLegenD duy bunu Ama bisex olma ihtim yüksek @xemrexxx sayesinde
Onunla kavga etmişsin zaten bence benimle demen lazımdı
Yiğitle kavga edenler şanslı saymalı kendini. Sokak sanatçısı benle kendini kıyaslamış, o da benim öğrencim aslında. Benim yolumdan geliyor.Yiğit'le tabi ki saçımı başımı yolabilir
Yiğitle kavga edenler şanslı saymalı kendini. Sokak sanatçısı benle kendini kıyaslamış, o da benim öğrencim aslında. Benim yolumdan geliyor.
Artık abimizi forumun da tanımasının zamanı geldi.Murat Övüç güzel abim.
Serhat'a dua et onun sayesinde tüm etiketlerin gitti
Güneş
Senin kutlama konularını açmak bana nasip olursa ben sana kelimelerin kralını dizecemçok teşekkür ediyorum okuyun da ibret alın @Çiğdem- @Forumdash @serhatt @Ahmed @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Dosi @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @DarkLegenD @YıldırıM
Bu vesileyle hala forumun altın anahtarını baba teslim etmeyen @bazinga yi kınıyorum
Gelmişken 2 soruyaim sgattaki g harfi ne (belki sorulmuştur)
Sus kiz sen melek yüzlü şeytan.ssYinemi beceremedi bende diyorum serhan konusuna beni niye etiketliyo
Sus kiz sen melek yüzlü şeytan.ss
Yesinler o kavga eden kırmızı kalın duduşlarını.Seninle kavga eden şanslı kalıyor işte benimle kavga edenin yanında. Ben direk forum hayatına canına kast ediyorum @Harunnn60 @S.G.A.T.
Çok çok teşekkür ederim gerçekten böyle düşünmen beni çok mutlu etti Aslında çok fazla insan tanıdığım için insan analizlerim genelde tutuyor, sert mizacım da kişiden kişiye değişir ama tanımadığım ve fikirlerim uyuşmadığı insanlara karşı biraz abartıyor olabilirimÖnce küçük tartışmalarla başlayan arkadaşlığımız.
Foruma geldiğin günü hatırlıyorum, o konuyu. Benim garibime gitmişti ama sağlam giriş yapmıştın. Forumda edindiğin güzel arkadaşlıklar hala devam ediyor bildiğim kadarıyla. Instagramdan da takip ediyorum seni zaten, bayağı eğlenceli hayata sahipsin.
Çok sert bir mizacın var. Üniversite öncesi hayatın hakkında az biraz bilgi vermiştin belki de bu yüzden bu kadar sertleşe biliyorsun. Ben aynı zamanda asabi biri olduğunu düşünüyorum. Normalde şeker gibi adamsın. Konuşması zevkli, sohbeti güzel bir arkadaşımızsın. Rahatça keyifli sohbet edebiliyoruz. Özel konularda da çok güzel tavsiyelerin var, insanları anlama konusunda epey yol kat etmişsin. Ben senin en başlardan iyi bir insan olduğunu biliyordum aslında. Ama bir türlü uyuşamıyorduk başardık sonunda
İyi bir insansın, iyi bir arkadaşsın, güzel kalbin var. İnşallah geri döndüğümde sen de burada olursun Baha. Kendine iyi bak.
Derken?Nickin bu ara çok geleneksel kalıyor
çok teşekkür ediyorum okuyun da ibret alın @Çiğdem- @Forumdash @serhatt @Ahmed @cookies @vadikızı @Harunnn60 @kerem @MasacRE- @Dosi @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @DarkLegenD @YıldırıM
Bu vesileyle hala forumun altın anahtarını bana teslim etmeyen @bazinga yi kınıyorum
Gelmişken 2 soruyaim sgattaki g harfi ne (belki sorulmuştur)
herkes hayatında 1-2 kez LGBTQ kuşağına girmiştir girmedim diyen yalan söylüyordur o yüzden niye rahatsız olsun bak şimdi selimi nasıl savunuyor @Çiğdem-
Kuşağina girmiştir derken? (cinsel kimlik arayişi anlamında mı dedin)herkes hayatında 1-2 kez LGBTQ kuşağına girmiştir girmedim diyen yalan söylüyordur o yüzden niye rahatsız olsun bak şimdi selimi nasıl savunuyor @Çiğdem-
ayrica bizim yaptığımız eşcinsel reformu değildi herkesi khaleesinin yaptığı gibi özgür bıraktım millet lgbt ye koştuysa benim suçum neKuşağina girmiştir derken? (cinsel kimlik arayişi anlamında mı dedin)
Evet @Çiğdem- her laf attıgında bayaği asık surat emojisi kullanmasa bile her okudugumda rahatsız oldugunu hissediyorum
Bilemem artık nasıl entrika döndürduysen Ama sen bir işik oldun sen bir el feneriydin sen bir ampul oldun forumun değişmesinde (bak ben de övdüm)ayrica bizim yaptığımız eşcinsel reformu değildi herkesi khaleesinin yaptığı gibi özgür bıraktım millet lgbt ye koştuysa benim suçum ne