hhahha aa oyna bencede son sıralardasınBunu hiç bilmiyordum la. 😱 Cahilliğin zirvesindeyim. PCye geçince oynarım.
hhahha aa oyna bencede son sıralardasınBunu hiç bilmiyordum la. 😱 Cahilliğin zirvesindeyim. PCye geçince oynarım.
Bende bilmiyordum ikimizde artık biliyoruzBunu hiç bilmiyordum la. 😱 Cahilliğin zirvesindeyim. PCye geçince oynarım.
Kız saf niye yardım ediyorsun rakiplerehhahha aa oyna bencede son sıralardasın
@turkuazz a söylerken @DarkLeqenD e öğrenmiş oldu bizim takımdan sonuctaKız saf niye yardım ediyorsun rakiplere
Ben rakip miyim la.Kız saf niye yardım ediyorsun rakiplere
tam @batuhankaralar dan bahsettim hile programını daha açmadı diye hemen gelmiş ilk 5 e
8-7 ÖNDEYİZ YİNE @mrt-06 bu @Harunnn60 @Bully niye oynamıyorkı
@Harunnn60 @Bully
Ben hiç sevmedim bu oyunu, çok sinir bozucu. Bir hata yapıyorsun en başa dönmek durumunda kalıyorsun çünkü ne kadar hızlı yaparsan o kadar yüksek puan alıyorsun. Ki ben de çok hata yapıyorum@Harunnn60 ve @Bully ümidi kesmiş.
katılıyorum bu tarz oyunlar keyiflli olmuyor o kadarYine, milletin birbirine yakın puanlarla sıralandığı çöp bir oyun.
Şuanki skorumun 100 fazlasını yapsam 10luktan 1.liğe yükseleceğim veya sen yapsan 2.liğe. Bu ne?katılıyorum bu tarz oyunlar keyiflli olmuyor o kadar
Yoo bence güzel oyun. Hatta en iyisi olabilirkatılıyorum bu tarz oyunlar keyiflli olmuyor o kadar
oyun macera oyunu o açıdan keyifli ama puan açısından çok tutarlı sayılmıyorYoo bence güzel oyun. Hatta en iyisi olabilir
o açıdan iyi olmuyor işteŞuanki skorumun 100 fazlasını yapsam 10luktan 1.liğe yükseleceğim veya sen yapsan 2.liğe. Bu ne?
Bendede çok oluyorBazen takılı kalıp kendi kendine yürüyor. Bir tek bende olmuyordur heralde?
aksiliklerde hep seni buluyorBazen takılı kalıp kendi kendine yürüyor. Bir tek bende olmuyordur heralde?
Oyunuma laf etmek için hep bahane hep bahaneaksiliklerde hep seni buluyor
hhaha aa evet özellikle bu arkadaş senin oyunlarından çok şikayetçiOyunuma laf etmek için hep bahane hep bahane
Diskalifiye istiyor canı.hhaha aa evet özellikle bu arkadaş senin oyunlarından çok şikayetçi