DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bu mesaj ne alaka şimdi. Sesli güldüm.Avatarın çok anlamlı
Bu mesaj ne alaka şimdi. Sesli güldüm.Avatarın çok anlamlı
hahha cins cins avatarlar koyuyordu Atatürk avatarını şimdi fark ettim iltifat ettim işte biz konudan konuya atlamayı severiz @YiğittBu mesaj ne alaka şimdi. Sesli güldüm.
Adamın kendisi cins, koyduğu avatarlar normal.hahha cins cins avatarlar koyuyordu Atatürk avatarını şimdi fark ettim iltifat ettim işte biz konudan konuya atlamayı severiz @Yiğitt
hahah aa evet aslında @HachiKo ile puaımız eşit ama baş half avantajıyla 4.sırada kalıyor ama olsun 1 puanda olsa final puanı alayım artıkBeni 5.likten şutlayıp sen geçmişsin 5.liğe. Bari biraz daha çabala da şu hain @mrt-06 yı da geç al 3.lüğü
Beni 5.likten şutlayıp sen geçmişsin 5.liğe. Bari biraz daha çabala da şu hain @mrt-06 yı da geç al 3.lüğü
Taktik verin, 267den fazla yapamıyorum.
Beni 5.likten şutlayıp sen geçmişsin 5.liğe. Bari biraz daha çabala da şu hain @mrt-06 yı da geç al 3.lüğü
Gerçek biz skorunu tazeledi.
Gerçek biz skorunu tazeledi.
Taktik verin, 267den fazla yapamıyorum.
Hep ilk 3'de oluyordum demekki sen görmemişsin nerdeyse seninki kadar final puanım var kanka.Hayırsız Atacan bizdeyken niye böyle oynamıyordun la, bize miydi gıcıklığın
Dark taktik maktik yok en hızlı şekilde bitirmen lazım işte oyunu
Birde abla diyorum sana beni elemek için her şeyi yapıon.
hhahah aa sen değilmisin ablanı bırakıp giden birde bizi yenmeye çalısanHep ilk 3'de oluyordum demekki sen görmemişsin nerdeyse seninki kadar final puanım var kanka.
O açıdan da sen haklısın.hhahah aa sen değilmisin ablanı bırakıp giden birde bizi yenmeye çalısan
ilk oyununuzu aldınız sayılır ama yıldırım gitti @DarkLeqenD tutuldu artık akzananın bunuda yanıO açıdan da sen haklısın.
Kazandık mıilk oyununuzu aldınız sayılır ama yıldırım gitti @DarkLeqenD tutuldu artık akzananın bunuda yanı
@Harunnn60 da oynamadan geçmiş oldu
İlk 2 sıra sizin ama yinede sevinmeyin ayoll biz son anda geçmeyi seviyoruz @DarkLeqenD @mrt-06 @MasacRE- @YiğittKazandık mı
Ne kadar hızlı olursam olayım 267'yi geçemiyorum.İlk 2 sıra sizin ama yinede sevinmeyin ayoll biz son anda geçmeyi seviyoruz @DarkLeqenD @mrt-06 @MasacRE- @Yiğitt
Hep ilk 3'de oluyordum demekki sen görmemişsin nerdeyse seninki kadar final puanım var kanka.
İlk 2 sıra sizin ama yinede sevinmeyin ayoll biz son anda geçmeyi seviyoruz @DarkLeqenD @mrt-06 @MasacRE- @Yiğitt
yok olmuyor oyun çok sinirNe kadar hızlı olursam olayım 267'yi geçemiyorum.
top atmayıda söyledik hala oynayamıyorsan kepenkleri kapat zatenNe kadar hızlı olursam olayım 267'yi geçemiyorum.
Yıldırım hala listede görünüyor eğer elemeye yazılırsa billy kane yine kurtulurEvet sonradan farkettim onu ekleme yaptım mesajıma
Aynen sürprizleri severiz biz @batuhankaralar ı da etiketleyelim o da atak yapabilecek isimlerden
Ama kazanamazsak da üzülmeyin, şutlayacağımız kişi belli zaten. @Billy Kane hiç oyun oynamadan fazla bile geldi buraya kadar