2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 6. Oyun

Beni 5.likten şutlayıp sen geçmişsin 5.liğe. Bari biraz daha çabala da şu hain @mrt-06 yı da geç al 3.lüğü :A
hahah aa evet aslında @HachiKo ile puaımız eşit ama baş half avantajıyla 4.sırada kalıyor ama olsun 1 puanda olsa final puanı alayım artık :F

@mrt-06 ı yakalamaya çalısıcam bugün zaten akşama oynayamıyorum oyüzden bugün çabalıcam biraz hachikoda geçebilir belki :A :A :A

Beni 5.likten şutlayıp sen geçmişsin 5.liğe. Bari biraz daha çabala da şu hain @mrt-06 yı da geç al 3.lüğü :A

hahah aa evet aslında @HachiKo ile puaımız eşit ama baş half avantajıyla 4.sırada kalıyor ama olsun 1 puanda olsa final puanı alayım artık :F

@mrt-06 ı yakalamaya çalısıcam bugün zaten akşama oynayamıyorum oyüzden bugün çabalıcam biraz hachikoda geçebilir belki :A :A :A
Taktik verin, 267den fazla yapamıyorum. :A

Gerçek biz skorunu tazeledi. :A

Gerçek biz skorunu tazeledi. :A

ohaa 2.sıraya çıkmış 😱😱😱 @Yiğitt @MasacRE-

ayy neyse ben ilk puanımı alayımda yeter :A :A :A
Taktik verin, 267den fazla yapamıyorum. :A

Hayırsız Atacan bizdeyken niye böyle oynamıyordun la, bize miydi gıcıklığın :A

Dark taktik maktik yok en hızlı şekilde bitirmen lazım işte oyunu :A

Edit: Şimdi baktım da bizde de skorları iyiymiş, neyse sustum ben :A

Hayırsız Atacan bizdeyken niye böyle oynamıyordun la, bize miydi gıcıklığın :A

Dark taktik maktik yok en hızlı şekilde bitirmen lazım işte oyunu :A
Hep ilk 3'de oluyordum demekki sen görmemişsin nerdeyse seninki kadar final puanım var kanka. :A

ohaa 2.sıraya çıkmış 😱😱😱 @Yiğitt @MasacRE-

ayy neyse ben ilk puanımı alayımda yeter :A :A :A
Birde abla diyorum sana beni elemek için her şeyi yapıon. :T

Hep ilk 3'de oluyordum demekki sen görmemişsin nerdeyse seninki kadar final puanım var kanka. :A

Birde abla diyorum sana beni elemek için her şeyi yapıon. :T

Evet sonradan farkettim onu ekleme yaptım mesajıma :A

İlk 2 sıra sizin ama yinede sevinmeyin ayoll biz son anda geçmeyi seviyoruz :F @DarkLeqenD @mrt-06 @MasacRE- @Yiğitt

Aynen sürprizleri severiz biz :A @batuhankaralar ı da etiketleyelim o da atak yapabilecek isimlerden :D

Ama kazanamazsak da üzülmeyin, şutlayacağımız kişi belli zaten. @Billy Kane hiç oyun oynamadan fazla bile geldi buraya kadar :A

Ne kadar hızlı olursam olayım 267'yi geçemiyorum. :A
top atmayıda söyledik hala oynayamıyorsan kepenkleri kapat zaten :F

Evet sonradan farkettim onu ekleme yaptım mesajıma :A

Aynen sürprizleri severiz biz :A @batuhankaralar ı da etiketleyelim o da atak yapabilecek isimlerden :D

Ama kazanamazsak da üzülmeyin, şutlayacağımız kişi belli zaten. @Billy Kane hiç oyun oynamadan fazla bile geldi buraya kadar :A
Yıldırım hala listede görünüyor eğer elemeye yazılırsa billy kane yine kurtulur :F