hala jokerimiz billy kane duruyor ama ilk 5 teyim şuan sizi geçtik @YiğittÇocuklar Yıldırım çıktı ama eleme olmalı sizden Yıldırım çekildi diye niye eleme olmasın o zaten çekildi onun harici 3 kişi elemeye çıkmalı sizden.
hala jokerimiz billy kane duruyor ama ilk 5 teyim şuan sizi geçtik @YiğittÇocuklar Yıldırım çıktı ama eleme olmalı sizden Yıldırım çekildi diye niye eleme olmasın o zaten çekildi onun harici 3 kişi elemeye çıkmalı sizden.
Hayret nasıl geçtin? Ben şok .sshala jokerimiz billy kane duruyor ama ilk 5 teyim şuan sizi geçtik @Yiğitt
Bir listeye yeniden bak bakalım.hala jokerimiz billy kane duruyor ama ilk 5 teyim şuan sizi geçtik @Yiğitt
Bir listeye yeniden bak bakalım.
4.sıraya yükseldim ama atacanda koca kafalı yiğiti zirveden indirmişHayret nasıl geçtin? Ben şok .ss
Oyunu çözdüm kraliçem şimdi dışarda işim var gelince daha da yüksek bir skor yaparım.4.sıraya yükseldim ama atacanda koca kafalı yiğiti zirveden indirmiş
@batuhankaralar daha hile programını açmadı cnm durun heleOyunu çözdüm kraliçem şimdi dışarda işim var gelince daha da yüksek bir skor yaparım.
Kim zirvede bir daha bak istedim...Oyunu çözdüm kraliçem şimdi dışarda işim var gelince daha da yüksek bir skor yaparım.
Zirve yine bizde.4.sıraya yükseldim ama atacanda koca kafalı yiğiti zirveden indirmiş
Kim zirvede bir daha bak istedim...
Zirve yine bizde.
tam @batuhankaralar dan bahsettim hile programını daha açmadı diye hemen gelmiş ilk 5 eOyunu çözdüm kraliçem şimdi dışarda işim var gelince daha da yüksek bir skor yaparım.
@Harunnn60 ve @Bully ümidi kesmiş.tam @batuhankaralar dan bahsettim hile programını daha açmadı diye hemen gelmiş ilk 5 e
8-7 ÖNDEYİZ YİNE @mrt-06 bu @Harunnn60 @Bully niye oynamıyorkı
@Harunnn60 @Bully
Dur daha liderliği almadımtam @batuhankaralar dan bahsettim hile programını daha açmadı diye hemen gelmiş ilk 5 e
8-7 ÖNDEYİZ YİNE @mrt-06 bu @Harunnn60 @Bully niye oynamıyorkı
@Harunnn60 @Bully
Neyse bizdeyse sorun yok Ben az daha yükseleyim de garanti olsunLiderlik ben de.
Neyse bizdeyse sorun yok Ben az daha yükseleyim de garanti olsun
@mrt-06 ı 2.sıradan indir yeterLiderlik ben de.
En hızlı orayı geçiyorum10.turu aşsam iyi puan olacak ama olmuyor ya
Durmadan sağa sola hızlı giden çiçeği nasıl aşıyorsunEn hızlı orayı geçiyorum
Öldürücen onları cnm pembe birşey atıyor kafalarınaDurmadan sağa sola hızlı giden çiçeği nasıl aşıyırsun
İyide nasıl olacakÖldürücen onları cnm pembe birşey atıyor kafalarına
boşluk tuşuna basınca onların üstüne pembe toplar atıyor oyunda topluyorsunya pembe hayalete benzeyen şeyler var onları aldıkça atabiliyorsun boşluk tusuylaİyide nasıl olacak
Bunu hiç bilmiyordum la. 😱 Cahilliğin zirvesindeyim. PCye geçince oynarım.boşluk tuşuna basınca onların üstüne pembe toplar atıyor oyunda topluyorsunya pembe hayalete benzeyen şeyler var onları aldıkça atabiliyorsun boşluk tusuyla