DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Aman size de bir şey beğendiremiyoruz .ssSinir bozucu bir oyun.
Aynen öyle sinirden yanlışlıkla dişimi kıracaktım öyle bir çarptım ki. @YiğittSinir bozucu bir oyun.
Aman her oyuna aynı bahane gardaş.Aynen öyle sinirden yanlışlıkla dişimi kıracaktım öyle bir çarptım ki. @Yiğitt
Sen zaten zirve skor yapmışsın 0.008 ile geçemedim bastım küfürü sana haberin olsunAman her oyuna aynı bahane gardaş.
Küfürü misliyle yollayacağım.Sen zaten zirve skor yapmışsın 0.008 ile geçemedim bastım küfürü sana haberin olsun
buldum ama bu defada öbür turda yanıyorumBu kez anlatmayacağım
Biz bize yeteriz ne yapalım?yine oyun kaybetmediğimiz halde takımımız dağılmaya başladı ayoll
en iyi oyuncularımızdan @mrt-06 karşıya geçti bir diğeri yıldırım bırakmış billy kane zaten zıbarıyor hiç yoktan kaldık 7 kişi @Bully @Harunnn60 @Yiğitt @DarkLeqenD
Benim beddularım böyle tutar işte.yine oyun kaybetmediğimiz halde takımımız dağılmaya başladı ayoll
en iyi oyuncularımızdan @mrt-06 karşıya geçti bir diğeri yıldırım bırakmış billy kane zaten zıbarıyor hiç yoktan kaldık 7 kişi @Bully @Harunnn60 @Yiğitt @DarkLeqenD
Benim beddularım böyle tutar işte.
aa bu oyunun son durumunada bakamadım dün gece oynayamadım çünkü liste ne durumda acabaBiz bize yeteriz ne yapalım?
8-7 Kırmızı Takım önde.aa bu oyunun son durumunada bakamadım dün gece oynayamadım çünkü liste ne durumda acaba
yıldırımı listede tutda bizden eleme olursa onu eleriz8-7 Kırmızı Takım önde.
8-7 Kırmızı Takım önde.
Çocuklar Yıldırım çıktı ama eleme olmalı sizden Yıldırım çekildi diye niye eleme olmasın o zaten çekildi onun harici 3 kişi elemeye çıkmalı sizden.yıldırımı listede tutda bizden eleme olursa onu eleriz