Sonunculukdan kurtuldum buna da şükür de siz ince bir şey biliyorsunuz 300ü geçmek için ama söylemiyorsunuz.top atmayıda söyledik hala oynayamıyorsan kepenkleri kapat zaten
Yıldırım hala listede görünüyor eğer elemeye yazılırsa billy kane yine kurtulur
Eyyo eyyo eyyo yüz yılın birinciliği geliyor.
rakip takımıda bizim eski oyuncumuz kurtarıyor ayoll bukadar güçsüzlermişSonunculukdan kurtuldum buna da şükür de siz ince bir şey biliyorsunuz 300ü geçmek için ama söylemiyorsunuz.
280 yaptım alkışlayın beni.rakip takımıda bizim eski oyuncumuz kurtarıyor ayoll bukadar güçsüzlermiş
hahha senin oynayabildin oyunu ben anlamayınca gülüyordun şimdi başına geldi ohh olsun280 yaptım alkışlayın beni.
Söyle şu entrikayı da Mert Bey'i geçip takımı kurtarayım.hahha senin oynayabildin oyunu ben anlamayınca gülüyordun şimdi başına geldi ohh olsun
Aslında entrika yok, tüm meyveleri alıyosun ve en hızlı şekilde leveli tamamlıyosun ama hiç vurulmamalısın yoksa çok zaman kaybettiriyoSöyle şu entrikayı da Mert Bey'i geçip takımı kurtarayım.
Arkama bile bakmadım, o kadar hızlı oynadım yani.nasıl yaptın
yandığında puan düşüyor puanı arttıramıyorumArkama bile bakmadım, o kadar hızlı oynadım yani.
300 yapmamız için ne kadar hızlı olmamız gerek hala anlamış değilim.yandığında puan düşüyor puanı arttıramıyorum
yanmadan oynayamıyorum mutlaka oyunda takılıyorum300 yapmamız için ne kadar hızlı olmamız gerek hala anlamış değilim.