Elenmekten kurtulda gerisi gelirkendi gözlerinle görüyorsun işte cnm adamlar rakip takımı bırakmış benle uğraşıyor
@Yiğitt @*YıldırıM*
Elenmekten kurtulda gerisi gelirkendi gözlerinle görüyorsun işte cnm adamlar rakip takımı bırakmış benle uğraşıyor
@Yiğitt @*YıldırıM*
Çiğdem gı bak bu gidişle seni eleyecekler ha.kendi gözlerinle görüyorsun işte cnm adamlar rakip takımı bırakmış benle uğraşıyor
@Yiğitt @*YıldırıM*
Hahaha nereden buldun bu mesajı? 😱Adamın her sezon tek bir amacı var o da Çiğdem'i elemek. 😱
Oh olsun sana.kendi gözlerinle görüyorsun işte cnm adamlar rakip takımı bırakmış benle uğraşıyor
@Yiğitt @*YıldırıM*
Canım DiziTutkunu geçen hafta elendi ya, ne çabuk unuttun. Bu arada Mavi Takım 6 değil, Kırmızı Takım 6 kişi kaldı. 10 cümleden 12'si yanlış. 😱
Tatlım patlıcan yemedim ondandır. aHahaha nereden buldun bu mesajı? 😱
Oh olsun sana.
Canım DiziTutkunu geçen hafta elendi ya, ne çabuk unuttun. Bu arada Mavi Takım 6 değil, Kırmızı Takım 6 kişi kaldı. 10 cümleden 12'si yanlış. 😱
18.300 yaparak zirvemi pekiştirdim.Nenemgiller Hasso
O köprünün altından çok akar sular18.300 yaparak zirvemi pekiştirdim.
Öyle oluyor zaten.O köprünün altından çok akar sular
Çekiç oyununu da getirecen mi hoş yapabiliyor muydum hatırlamıyorumÖyle oluyor zaten.
Geçen sefer de yüksek yaptım sandım, gittim geldim bir baktım sondan 2. olmuşum. 😱
Kafam hangisine eserse onu getirecem.Çekiç oyununu da getirecen mi hoş yapabiliyor muydum hatırlamıyorum
Geçen sezon kaçıncı hafta elenmişim diye bakarken buldum.Hahaha nereden buldun bu mesajı? 😱
Oh olsun sana.
Niye lan?Arkadaşlar yarışmadan çekilmeye karar verdim. Ağustosa kadar girmeyi düşünmüyorum foruma. @Yiğitt teşekkürler yarışmaya kattığın için. Herkese bol şans.
Sen elenmedin, biz seni diskalifiye ettik.Geçen sezon kaçıncı hafta elenmişim diye bakarken buldum.
Niye lan?
Hele bir birleşmeye kalamayayım çok pis trip atarım sana. ssOna soracağına haftalardır bu duyguyu yaşayan @Bully e sor bakalım, çocuk ilk sezonunda neye uğradığını şaşırdı.
Az kaldı, kalırsın inşallah.Hele bir birleşmeye kalamayayım çok pis trip atarım sana. ss