Bizler sayesinde kalıyor zaten.Kısa sürede gitmesi dileğiyle.
Ay neyse ben akşam bir gireyim 1. olayım da bir puan daha öne geçelim.
Bireyselligi ben de bekliyorum . Daha bizim gruptan kişileri elemek istiyorum.
Bireysel ne zaman olucaz?
Bizler sayesinde kalıyor zaten.Kısa sürede gitmesi dileğiyle.
Bir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda. Yani 8 oyun var daha.Bizler sayesinde kalıyor zaten.
Ay neyse ben akşam bir gireyim 1. olayım da bir puan daha öne geçelim.
Bireyselligi ben de bekliyorum . Daha bizim gruptan kişileri elemek istiyorum.
Bireysel ne zaman olucaz?
Olmadı bak bu. @Çiğdem- ı demek ki daha sırtımızda taşıyacağiz.Bir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda. Yani 8 oyun var daha.
Olmadı bak bu. @Çiğdem- ı demek ki daha sırtımızda taşıyacağiz.
6.oldum ilk 5 i zorluyorum merak etmeyin ayollBir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda. Yani 8 oyun var daha.
harikasın şu kuştan kurtulmak için nasıl bir taktik yapmalıyızVe yeni lider ben 36,825.75 ile! Kurtardım takımımı!
Not: Oynayacaklara ipucu çok sakin çok olmanız gerek cidden.
domuz hep en önde uçsun (en sağda yani) ben öyle öyle yaptımharikasın şu kuştan kurtulmak için nasıl bir taktik yapmalıyız
@batuhankaralar ın bence pili bitmiş@batuhankaralar kendini unutturmaya çalışırken oyunu oynamayı unutma.
bu hafta kazanmalıyız oyunu artık,bu arada bu oyunda puan yükseltmek kolay olmuyor o akdar uğraşıyorum yükselmiyor puanBizim takım önde gidiyor şu an
Ben daha tam konsantre oynayacak vakit bulamadım, yükseltiriz illa ki
Oyun biraz şans işi sanırım bazı oyunda çok az benzin kaçırsanda puan 25b nin üstünde olmuyorRekor yapmak için en az toplam 250 tane benzin ve meyve toplamak lazım.
Sadece toplanan nesnelerden 25bin puan alacaksın da ohoho.Oyun biraz şans işi sanırım bazı oyunda çok az benzin kaçırsanda puan 25b nin üstünde olmuyor
İlk başta oyunda kaldıkça puan artıyor sandım ama o şekilde olmuyor ayrıca benzin biraz kaçınca oyun çabuk bitiyorSadece toplanan nesnelerden 25bin puan alacaksın da ohoho.
Bir keresinde 2200 deyken deponun yarısı boştu.